NESVAKIDAŠNJA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Kombijem srušio dva stabla i oštetio pet vozila

Crna hronika
NESVAKIDAŠNJA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Kombijem srušio dva stabla i oštetio pet vozila
Kombi se, navodno, kretao iz ulice Josipa Pančića prema Ulici Ramiza Jašara, kada je vozač, iz zasad nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u astru koja je izletjela na parking

Pet vozila oštećeno je u nesvakidašnjoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u naselju Lužani u sarajevskoj općini Ilidža.

Prema izjavama svjedoka ovog događaja, nesreću je izazvao vozač kombija koji je udario automobil Opel Astru, a koja se potom odbila na obližnji parking i srušila i polomila dva drveta. Srušena stabla su potom pala na parking, oštetivši pritom još tri vozila.

Kombi se, navodno, kretao iz ulice Josipa Pančića prema Ulici Ramiza Jašara, kada je vozač, iz zasad nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u astru koja je izletjela na parking, piše Faktor.ba.

- Kombi je zakačio astru. Astra je bukvalno letjela i izvalila dva drveta koja su pala i oštetila parkirane automobile - kazao je novinarima očevidac ovog događaja.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo za Faktor su potvrdili da u ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, dok je na vozilima nastupila veća materijalna šteta.

Ne propustite