Šta napraviti kad imate ŽENU i DIJETE, a LJUBAVNICA inzistira na ROMANTIČNOM PUTOVANJU? Indijac došao na 'sjajnu' ideju, SADA ĆE TRUNUTI U ZATVORU

Čudne priče
Šta napraviti kad imate ŽENU i DIJETE, a LJUBAVNICA inzistira na ROMANTIČNOM PUTOVANJU? Indijac došao na 'sjajnu' ideju, SADA ĆE TRUNUTI U ZATVORU
Optuženi je poslao prijeteću poruku jer je želio da njegova ljubavnica odgodi predloženi put u Mumbai i Gou.

 

Policija u indijskom gradu Hyderabadu uhitila je 32-godišnjeg biznismena za slanje lažne e-mail prijetnje policiji u Mumbaiju 15. aprili.

Optuženi je poslao prijeteću poruku jer je želio da njegova ljubavnica odgodi predloženi put u Mumbai i Gou. Naime, muškarac identificiran kao Vamshi Krishna, biznismen iz Miyapura, oženjen je i ima kćer. S dotičnom damom bio je u tajnoj cyber vezi, a problem je nastao kad je ona romantičnim putovanjem poželjela njihov odnos podići na višu razinu.

Nagovorila je Vamshia da joj rezervira let za Mumbai 16. aprila kako bi se konačno susreli. Ne znajući kako da izbjegne susret, ali i prizna joj da nema dovoljno novaca, 32-godišnjak se dosjetio načina koji ga je kasnije koštao uhićenja i neželjene svjetske slave, a vrlo vjeroatno i braka.

Muškarac je napravio lažnu kartu za let iz Chennaija u Mumbai te ju poslao ljubavnici na mail adresu. Nakon toga, predstavljajući se kao žena iz Hyderabada koja je 'načula razgovor da šest osoba planira oteti zrakoplov iz zračnih luka Mumbai, Hyderabad i Chennai', poslao je e-mail policiji u Mumbaiju.

Nakon primanja maila s informacijom o potencijalnim napadima, u zračnim lukama je pojačana sigurnost, kontroliran je pristup i uspostavljene su brojne druge sigurnosne mjere.

- Vamshi je želio osigurati da njegova djevojka ni pod koju cijenu ne ide u zračnu luku - rekao je policijski dužnosnik, a prenosi CNN.

Krishna je uhićen na temelju četiri optužbe koje uključuju lažno predstavljanje i širenje lažnih informacija.

Zbog navedenih optužbi, Indijac može u zatvoru provesti idućih pet godina.

Reakcije njegove supruge, kao i nesuđene zaljubljene putnice, ostale su nepoznate.

 

Ne propustite