Na poslu je bila najcjenjeniji profesionalac, a onda je snimila šta joj muž radi kada dođe kući i SVIJET JE ZANIJEMEO!

Šokantno!
Na poslu je bila najcjenjeniji profesionalac, a onda je snimila šta joj muž radi kada dođe kući i SVIJET JE ZANIJEMEO!
Ona je 10 godina provela u braku sa Abišekom Đatanijem koji je sada direktor jedne startap kompanije. I da Neha nije snimila jedan njihov "razgovor" telefonom, cela priča ostala bi na nivou "rekla-kazala" i verovatno se niko ne bi osvrtao na njene molbe za pomoć.

Ona je 10 godina provela u braku sa Abišekom Đatanijem koji je sada direktor jedne startap kompanije. I da Neha nije snimila jedan njihov "razgovor" telefonom, cijela priča ostala bi na nivou "rekla-kazala" i verovatno se niko ne bi osvrtao na njene molbe za pomoć.

Sada, kada je napravila snimak koji kruži internetom, cijeli svijet uvjerio se u njene tvrdnje da kod kuće preživljava pakao, ali ujedno i dobio uvid u to kako izgleda porodično nasilje, praktično uživo.
 
Snimak počinje raspravom supružnika zbog sajta koji je imao brojne klikove, a odjednom mu je čitanost opala. Neha smatra da je u pitanju bag, dok Abišek insistira da mu objasni šta tačno podrazumijeva pod bagom. To je sve samo na površini - zapravo on pokušava da je postavi na svoje mjesto.

Hajde objasni mi šta je to bag.
- Recimo ovako... - pokušava Neha da počne objašnjenje, ali je suprug iste sekunde prekida.
- Čekaj, pričamo o bagovima. Šta je, teško ti je da se usredsrediš? Stvarno treba da potražiš pomoć. Hoćeš da ti priđem malo bliže i da ti ja pomognem? - kreće njen suprug u napad.
- Nećeš da budeš pretučena? Onda se kontroliši - nastavlja on dalje, dodajući da "bi joj bilo bolje da ne plače da joj on ne bi dao pravi razlog za plakanje".
 
Onda kreće njihova rasprava zbog prijave koju je dobio kada je njihova kćerka imala tri mkeseca. Ušli su u raspravu oko toga šta treba da spakuju pošto su se spremali da otputuju u Indiju, a njegovo nasilje je eskaliralo u tolikoj meri da je poštar koji je prolazio njihovom ulicom prijavio policiji nasilje. Bio je na ivici da bude osuđen, ali je Neha insistirala na smanjenju kazne.

"Uprkos tom incidentu, ti se i dalje ne kontrolišeš. Dakle, treba ja da ti pomognem da se iskotrolišeš. Hajde, ku*ko, odgovaraj šta je bag." - on nastavlja ledenim glasom.
 
Njegova pitanja dalje su praćena udarcima.

"Abišek, molim te ne udaraj me više. Molim te, nemoj. Molim te, nemoj." - preklinje ona.

Rasprava praćena udarcima se nastavlja, dok ona na kraju ne "prizna" da je on u pravu.

"Kako to da sam odjednom u pravu? Kako?"- nastavlja on sa maltretiranjem.
 
On je u više navrata svim silama pokušavao da je natera da odustane od posla, što u jednom trenutku kaže i u snimku.

- Moj cilj je da te nateram da daš otkaz i uspeću u tome. Šta god treba da uradim, uradiću da se to desi - kaže joj on. Na pitanje zašto to želi on kaže sledeće:

- Ja ću umreti, ali pre toga hoću da vidim da ti goriš. Samo tako mogu da se umirim. Čak i ako mi zbog toga, nakon što umrem, duša bude lutala, biću mnogo mirniji. Voleo bih da te ubijem. Kad god sam gledao filmove o ubistvima, kada bi neko nasrnuo na žrtvu nožem više od 45 puta pitao sam se kako je mogao to da uradi. Sad mi je jasno kako, jer i ja bih to mogao da uradim tebi - kaže on.
 
Kako je ona pokazala snimak policiji, i imala dokaz za svoje tvrdnje, ceo slučaj pojavio se u javnosti.
 
- Žrtva mi je na saslušanju rekla da je mislila da ne može da ode, jer kad god je ranije pokušavala da se suprotstavi suprugu, nasilje je bivalo još gore. Izjavila je da ju je tog dana krvnički tukao, a kasnije pokušao i da je siluje - izjavio je za medije jedan od policajaca.
 
Njih dvoje su trenutno u procesu razvoda, a Abišeku se sudi zbog nasilja u porodici.

 
(zena.rs)

 

Ne propustite