VIDEO SLAVNOG ENGLESKOG NOGOMETAŠA ŠOKIRAO SVIJET: "Dobio sam šest godina zatvora i volio bih da sam je silovao" (VIDEO)

Vijesti
VIDEO SLAVNOG ENGLESKOG NOGOMETAŠA ŠOKIRAO SVIJET: "Dobio sam šest godina zatvora i volio bih da sam je silovao" (VIDEO)
Engleska nogometna zvijezda 29-godišni Adam Johnson, trenutno se nalazi na izdržavanju šestogidšnje zatvorske kazne, zbog sekusalnog napastvovanja tinejdžerice.

Engleska nogometna zvijezda 29-godišni Adam Johnson, trenutno se nalazi na izdržavanju šestogidšnje zatvorske kazne, zbog sekusalnog napastvovanja tinejdžerice.

Johnson je u decembru 2014. godine putem interneta upoznao 15-godišnjakinju, sa kojom se mjesec dana poslije i našao.

Iako je Johnson tada imao djevojku, koja je bila trudna, nogometaš je maloljetnicu na silu ljubio i neprimjereno dirao, što je ona poslije i prijavila policiji.  

Nakon saslušanja, Johnson je osuđen na šest godina zatvora,  a nedavno su ga tajno snimili kako sa drugim zatvorencima raspravlja  o svojoj kazni.

"Za šest godina koliko sam dobio iza rešetaka i trebao sam je jeb... silovati, ali nisam, čak nisam stigao ni izvaditi ku..c, a kamoli poje..ti je. Čovječe, neki su se seksali s 12-godišnjakinjama i za to su dobili maksimalno 13 mjeseci." - govori bahati Johnson. 

Pogledajte video:

 

 

Ne propustite