ISPOVIJEST ŽENE KOJA JE SA DESET GODINA BILA SEKSUALNA ROBINJA: Ovo je bio najstrašniji momenat mog zatočeništva!

Čudne priče
 ISPOVIJEST ŽENE KOJA JE SA DESET GODINA BILA SEKSUALNA ROBINJA: Ovo je bio najstrašniji momenat mog zatočeništva!
I dalje osjeća povezanost sa tim prostorijama iako je u njima imala užasno djetinjstvo

Natascha Kampusch, devojčica iz Austrije, koju je osam i po godina u zarobljeništvu držao Wolfgang Priklopil (44), u svojoj drugoj knjizi "Deset godina slobode" otkrila je kako ju je otmičar podstrekivao da pobjegne, ali da se ona nije usuđivala.

Nataschin slučaj je jedan od najpoznatijih otmica djece u posljednje vrijeme. Ova mlada žena danas (29) povremeno odlazi u kuću na periferiji Beča, gdje je preko osam godina bila robinja . On se nakon njenog bijega istog dana bacio pod voz i umro.

Priklopil je Nataschu kao desetogodišnju djevojčicu 10. marta 1998. oteo na putu do škole i svojoj kući je držao zaključanu, izgladnjivao je i seksualno zlostavljao, sve do trenutka kada se ona nije ohrabrila i pobjegla u slobodu tog 23. avgusta 2006.

I dalje osjeća povezanost sa tim prostorijama iako je u njima imala užasno djetinjstvo. I sada u svojoj drugoj knjizi "Deset godina slobode" otkrila je zašto nije ranije pobjegla iz svoje tamnice.

natascha-kampusch-2


- Jedna od najgorih scena u mom zatočeništvu je bila kada me je mrtvu gladnu, ošišanu do glave, samo u pantalonicama, doveo na vrata i rekao: "Idi sad, trči! Da vidimo dokle ćeš stići". Bila sam toliko ponižena i postiđena da nisam mogla da napravim ijedan korak. Odgurnuo me je od vrata i rekao: "Sad vidiš. Svijet napolju te više ne želi. Ti pripadaš ovdje i samo ovdje" - piše u njenog knjizi, a prenosi "Daily Mail"

Natasha je ranije medijima objasnila kako je uspjela da pobjegne, i to nakon što je otmičaru popustila pažnja. On ju poslao u dvorište da mu opere automobil, jer je htio da ga proda.

- Rekao mi je da ga detaljno očistim. Sjećam se da sam se osjećala kao da bih mogla pojesti konja jer sam morala da mu napravim sendviče za doručak, ali ja nisam dobila ništa. Zazvonio mu je telefon pa je, dok je razgovarao, bio dekoncentrisan. Prije me je posmatrao cijelo vrijeme, ali zbog usisavača koji sam u tom trenutku imala u ruci, odmakao se kako bi bolje čuo sagovornika. Provukla sam se kroz vrata koja su inače bila blokirana, ali ne i taj dan - govorila je Natasha

Njen bijeg u slobodu nije joj donio potpuni oporavak, ide na terapiju i psiholozi kažu da i dalje ima mentalne blokade, da se teško integriše u društvo. Školu je napustila jer nije mogla da podnese pritisak okoline. Ni sa porodicom nije uspostavila blizak odnos, naročito joj je teško sa ocem.

- Bilo je mnogo emocija na obe strane. I dalje je teško s tatom. Mama je teška osoba, ali na neki dobar način. Kada sam pobjegla, oni su očekivali da im se vrati djevojčica, a ja sam bila odrasla. Oni su, takođe, prošli kroz bol - 

Njeno bogatstvo se procjenjuje na pet miliona eura, toliko je zaradila od intervjua, prve knjige "3.096 dana", prodaje autorskih prava za film.

Ne propustite