Razbila mu lobanju: Žena prebila nevjenčanog muža

Region
Razbila mu lobanju: Žena  prebila nevjenčanog muža
Žena je rekla da je supruga pronašla u prizemlju kuće kako leži u lokvi krvi s razbijenom glavom.

S.M. (67) iz Livna, udovicu i majku dvoje djece, nakon što je u cijelosti obavljen očevid policija je uhitila, a sudac joj je odredio jedno mjesečni pritvor. Fatalna žena je osumnjičena da je pretukla svoga deset godina starijeg izvanbračnog partnera I.S. (77).

Ona i on su živjeli sedam godina u izvanbračnoj zajednici, tačnije od kada se muškarac vratio iz Australije, gdje je zaradio mirovinu. Cijeli slučaj je zanimljiv i zbog činjenice da je upravo uhićena 9.aprila ove godine oko 23 sata pozvala policiju. Žena je rekla da je supruga pronašla u prizemlju kuće kako leži u lokvi krvi s razbijenom glavom.

Policajcima je ispričala da je ona spavala u drugoj prostoriji te da je uočila provalu u pomoćni objekt iz kojeg su nestali radni strojevi, zatim da nema novaca i to oko 4000 australijskih dolara i toliko eura koliko je njen suprug imao taj dan kod sebe nakon što se vratio iz Splita gdje je u banci podigao novac. -

Policajci su u dnevnom boravku zatekli 77- godišnjaka s razbijenom lubanjom, prevezli su ga vozilom Hitne pomoći u Dom zdravlja Livno, a potom u bolnicu Firule u Splitu. Policija je utvrdila da u sobi u kojoj se nalazio ozlijeđeni nalaze veći tragovi krvi po zidovima i ostalom namještaju - rekli su iz MUP-a HBŽ.  

Krim obradom došli su do spoznaje da provale nije bilo, novac su pronašli u automobilu muškarca. Sumnja je pala na ženu koja je to sve prijavila. Prema navodima iz policije njihova sumnja je utemeljena i činjenicom da je ista žena prije pet godina osumnjičena da je svome nevjenčanom suprugu slala prijeteća pisma kojima ga je ucjenjivala  za novac, no, ona to odlučno pobija. Uhapšena je zbog koristoljublja i ozljeda koje je nanijela suprugu koji se liječi u Splitu. 

Ne propustite