PERNAR OPET PRIJETI ZASTUPNICIMA: Ako ne riješite slučaj deložirane Nade Bosnić iz Zadra u 24 sata, onda ćete me odavde morati iznositi!

Region
PERNAR OPET PRIJETI ZASTUPNICIMA: Ako ne riješite slučaj deložirane Nade Bosnić iz Zadra u 24 sata, onda ćete me odavde morati iznositi!
"Iz Zadra je jučer deložirana nakon što je 45 godina živjela u stanu, zbog duga od 13.000 kuna, dok je Ivica Todorić 16 milijardi kuna duga stvorio prema dobavljačima, živi u dvorcu i ima batlera i portira, a gospođa Bosnić je završila na ulici. Je to normalno", rekao je Pernar

Saborski zastupnik Živog Zida Ivan Pernar upozorio je u srijedu u Saboru Hrvatske na jučerašnju deložaciju Nade Bosnić te zatražio da se njen status riješi u naredna 24 sata jer će ga, zaprijetio je, sa govornice morati odnijeti.

"Iz Zadra je jučer deložirana nakon što je 45 godina živjela u stanu, zbog duga od 13.000 kuna, dok je Ivica Todorić 16 milijardi kuna duga stvorio prema dobavljačima, živi u dvorcu i ima batlera i portira, a gospođa Bosnić je završila na ulici. Je to normalno", rekao je Pernar u Saboru nakon stanke koju je zatražio.

Ako se njen status ne riješi i ne dobije nazad smještaj tokom naredna 24 sata neće, rekao je, otići s govornice.

"Ako treba raditi cirkus ja ću ga morati raditi jer na uljudne molbe ne reagirate. Ako ne nađete rješenje u 24 sata onda ćete me odavde morati nositi", poručio je Pernar.

Ne propustite