Čovjek umro spokojan, jer ga je porodica slagala da je Trump smijenjen sa mjesta predsjednika

Čudne priče
Čovjek umro spokojan, jer ga je porodica slagala da je Trump smijenjen sa mjesta predsjednika
Michael Garland Eliot umro je spokojan i sretan u 75 godini života u svom stanu u Oregonu nakon što ga je supruga slagala da je Donald Trump smijenjen sa mjesta predsjednika Amerike

Michael Garland Eliot umro je spokojan i sretan u 75 godini života u svom stanu u Oregonu nakon što ga je supruga slagala da je Donald Trump smijenjen sa mjesta predsjednika Amerike, piše “Telegraf“.

 Michael je preminuo šestog aprila okružen starateljima, komšijama i prijateljima.

Njegova supruga Tereza Eliot (68) rekla je da je njen “najbolji prijatelj” i suprug preminuo slušajući njene riječi preko telefona.

– Znala sam da su to njegovi posljednji trenuci. Željela sam da mu pružim finalnu utjehu – rekla je Tereza.

Ona je objasnila za Daily Mail da je Michael bio “manijak za vijestima”, da je stalno čitao novine, interesovao se na internetu šta se dešava u zemlji i svijetu, što je posebno došlo do izražaja otkad je pao u krevet zbog teškog oboljenja srca.

– Najviše od svega mrzio je Donalda Trumpa i sve što on predstavlja. U tom posljednjem telefonskom razgovoru rekla sam mu da je Trump smijenjen i bukvalno sam mogla da čujem olakšanje u njegovom glasu – rekla je ona.

Upitana da li se kaje što mu je rekla lažne vijesti objasnila je da se ne kaje jer je znala da će mu to dati utjehu i olakšanje dok napušta ovaj svijet, dodajući da se nada da će ta laž možda uskoro postati istina.

Ne propustite