4 razloga zašto ŽENE vole BARABE

Ljubav
4 razloga zašto ŽENE vole BARABE
Želite više vatrenog seksa i erotskih avanturica koje jedva da su na pragu legalnog, zaronite duboko u sebe i oslobodite svoju buntovničku stranu.

Nedavnim istraživanjem u Australiji  naučnici su otkrili da su muškarci koji ignoriraju društvena pravila poželjniji ženama. “Nonkonformizam sugerira da imate kvalitete koje su ženama atraktivne, poput preuzimanja rizika i asertivnosti”, tvrdi autor studije, dr. Matthew Homsey, te objašnjava: “To upućuje na autentičnost, koja je postala rijetka i dragocjena osobina u površnom svijetu u kakvom živimo.”

 Želite više vatrenog seksa i erotskih avanturica koje jedva da su na pragu legalnog, zaronite duboko u sebe i oslobodite svoju buntovničku stranu.

1. Privucite njezin pogled

Kad navečer uđete u bilo koji birc ili klub, primijetit ćete da gotovo svi muškarci stilski sliče jedan drugome kao jaje jajetu. “To je zato što su muškarci programirani da igraju na sigurno i slijede masu”, kaže Homsey. “No, imajte u vidu da biti odrastao podrazumijeva znati kada se treba uklopiti u masu te kada se isticati iz nje”, objašnjava Homsey. Dakle, umjesto da se infiltrirate u ostatak vučjeg čopora, nađite si look koji će vas pretvoriti u alfa-vuka.

POSTANITE BUNTOVNIK Svakoj odjevnoj kombinaciji dodajte nešto što se ističe, npr. ispod crnog sakoa obucite bijelu majicu, tvrdi Men’s Healthova modna direktorica Sandra Nygaard, te uparite to s hlačama od lagano izblijedjelog trapera kako biste stvorili potpuni kontrast i privukli poglede. Također, umjesto ručnog sata nosite kožnu narukvicu, kombinirajte kožnu jaknu sa svečanom košuljom. Zatim, uz odijelo nosite čizme, tenisice uz poslovne hlače, cipele od brušene kože na traperice. Prijeđite na parfem u kojem dominira miris pačulija.

2. Budite odlučni

Muškarci su često neodlučni kad su posrijedi žene i uvijek se nadaju da će naići ona bolja. Recimo, prilikom online datinga mnogi danima flertuju prije nego što odluče s kojom će se ženom uživo upoznati. “Muškarci bacaju široku mrežu na date-appovima, pa ženama nije jasno kome se sviđaju, a kome ne. Trebali biste brzo napraviti prvi potez jer to pokazuje da ste snažni, samopouzdani i odlučni”, kaže dr. psihologije i coach za veze Paulette Sherman.

POSTANITE BUNTOVNIK Prijeđite odmah na najbolji dio. Appovi poput Tindera namijenjeni su za trenutačno dogovaranje spojeva pa bi bilo preporučljivo da ih i isprobate. Možda se čak i ugodno iznenadite kada vidite da je žena koja vam se sviđa voljna naći se uživo s vama – pod uvjetom da ste izabrali javno mjesto gdje ima puno ljudi. “Veliko je olakšanje odmah doznati postoji li hemija između vas. Muškarac koji odgađa susret doima se slabim jer njegovo ponašanje nije sukladno njegovim izjavama”, kaže Sherman. Budite izravni i izbjegavajte preopširne komentare. Pokušajte s ovim frazama: “Sutra te vodim na cugu. Je li ti to zabavnije od nečeg što si već isplanirala?”

3. Reducirajte strah

Muškarci često igraju na sigurno jer se boje odbijanja. “Kad osjećamo strah, primitivni dio mozga sugerira nam da pobjegnemo ili da se branimo od potencijalne opasnosti”, kaže obiteljski i terapeut za veze Paul Hokemeyer. Odvažnost tretirajte poput mišića koji trebate ojačati – što češće je trenirajte. “Uvježbavajte biti drukčiji te prihvatite svoje potencijale i razvijajte ih pa ćete s vremenom biti samopouzdaniji”, kaže Homsey.

POSTANITE BUNTOVNIK Demonstrirajte neustrašivost kakvu će teško zaboraviti: preskočite ogradu na javom bazenu te je pozovite na noćno nudističko kupanje – ili se poseksajte u svom uredu nakon radnog vremena. “Čak i male nekonvencionalne akcije mogu ostaviti dubok dojam”, kaže MH-ova seksualna savjetnica Debby Herbenick, koja nam je prepričala pokušaj flerta koji je doživjela u avionu: “Nakon što smo neko vrijeme razgovarali, muškarac koji je sjedio do mene ustao je kako bi otišao do zahoda. Pritom je skinuo slušalice s ušiju i nježno ih, ne tražeći moje dopuštenje, stavio na moje uši. To je bilo tako odvažno i seksi. Da nisam imala dečka, pristala bih s njim izaći na spoj.”

4. Objavite rat dosadi

Većina ljudi pri izlascima zapada u određenu rutinu, kaže dr. Dan Ariely, profesor psihologije na Univerziteta Duke i autor knjige Predictably Irrational. Jednostavno, sazdani smo na taj način i zbog toga s vremenom izlasci postanu dosadni. “Naš se mozak brzo prilagođava novim stvarima i uzbuđenje pomalo splasne, poprimi formu jednoličnog bijelog šuma”, kaže Ariely. No, kad sa ženom koja vam se sviđa dijelite novo iskustvo, pojavljuje se avanturistički duh zbog kojeg prirodno osjećate veće uzbuđenje; pritom se stvara i pozitivna energija koja može biti i te kako poticajna za daljnju vezu.

POSTANITE BUNTOVNIK Imamo tri riječi za vas: restoran, zahod, seks! “Iskradite se u garderobu ili u zahod i skinite joj gaćice”, predlaže Herbenick. Velika je šansa da će joj se to svidjeti. Godine 2013. provedena je anketa na internetskom portalu Good in Bed čiji su rezultati pokazali da se 28% žena dosađuje u trenutačnim vezama, a njih 25% izjasnilo se da je na rubu dosade. Ako se grozite seksa u nekom finom restoranu, iskušajte nešto jednostavnije: prilikom sljedećeg zajedničkog leta avionom prekrijte se dekicom i počnite s milovanjem, predlaže gospodična Herbenick (čiji su letovi, očigledno, uzbudljiviji od naših). Mazite se i milujte, no odgodite orgazam – njega sačuvajte za kupaonicu u hotelskoj sobi.

Ne propustite