MARIN MATIJEVIĆ PRIJETIO BIVŠOJ NEVJENČANOJ SUPRUZI i NJENOJ MAJCI: Ti se spremni na klanje, a mi se gospođo vidimo uskoro!

Region
MARIN MATIJEVIĆ PRIJETIO BIVŠOJ NEVJENČANOJ SUPRUZI i NJENOJ MAJCI: Ti se spremni na klanje, a mi se gospođo vidimo uskoro!
Općinsko državno odvjetništvo je zatim podnijelo zahtjev za određivanjem istražnog zatvora što je dežurni sudac istrage Duško Tišma i usvojio, a visina jamstva kojim se može zamijeniti zatvor postavljena je na 75.000 kuna

Jednomjesečni istražni zatvor određen je 36-godišnjem Marinu Matijeviću iz Novog Vinodolskog, osumnjičenom za prijetnje bivšoj nevjenčanoj supruzi i njezinoj majci. Matijević je prethodno ispitan u riječkom Općinskom državnom odvjetništvu gdje je porekao učin kaznenog djela, piše Novi list.

Općinsko državno odvjetništvo je zatim podnijelo zahtjev za određivanjem istražnog zatvora što je dežurni sudac istrage Duško Tišma i usvojio, a visina jamstva kojim se može zamijeniti zatvor postavljena je na 75.000 kuna.

Sumnjiči ga se da se 5. travnja u Novom Vinodolskom, a dok se njegova bivša družica šetala s majkom, zaustavio s automobilom pored njih. Nadalje, da se kroz otvoreni prozor obratio bivšoj nevjenčanoj supruzi prijetećim riječima 'Spremi se za klanje', nakon čega je nastavio s vožnjom. Ubrzo se ponovno zaustavio te kroz otvoreni prozor njezinoj majci doviknuo 'Mi se vidimo ubrzo'. Takve riječi su kod njih izazvale strah i zabrinutost pa su prijetnje prijavile policiji.

Ne propustite