GLUMAC SE POVJERIO PRIJATELJIMA: Heath Ledger bio 'očajnički nesretan' u posljednjim danima života

Lifestalgija
GLUMAC SE POVJERIO PRIJATELJIMA: Heath Ledger bio 'očajnički nesretan' u posljednjim danima života
Prijatelji su rekli kako je Heath Ledger bio „očajnički nesretan” u posljednjim danima njegova života.

Prijatelji su rekli kako je Heath Ledger bio „očajnički nesretan” u posljednjim danima njegova života. No njegova obitelj kaže kako je kćer Matilda stalan podsjetnik na pokojnog oca.

Uoči novog dokumentarca "I Am Heath", prijatelji i obitelj pokojnog glumca su govorili o njegovom privatnom životu, prenosi Daily Mail.

Heath je 2008. u 28. godini života preminuo od predoziranja. Iza sebe je ostavilo tada dvogodišnju kćer, Matildu. Pred kraj života, borio se fizički i emocionalno, najviše ga je pogodio razlaz s Matildinom majkom, Michelle Williams.

Heathova sestra Kate rekla je da je ona jedna od posljednjih osoba koja je razgovarala s bratom prije nego je umro, te da se još uvijek teško nosi s gubitkom.


"Zbog posla je imao osjećaj da nije otac kakvog zaslužuje njegova kćer, niti muž kakvog zaslužuje njegova žena" rekli su bliski prijatelji. Glumac se povjerio svom prijatelju i vokalnom trenerom, Gerry Grennellu, da su mu život olakšavali lijekovi. Upravo oni su ga koštali života, 22. siječnja 2008. pronađen je mrtav u New Yorku.


Njegova kćer Matilda (11) je svakodnevni podsjetnik na pokojnog oca. Uz nevjerojatnu sličnost, obitelj se u njenoj prisutnosti još uvijek osjeća vrlo povezana s Heathom.

"Njihova sličnost mi je u početku bila izvor tuge. Prvih pet godina nakon što je Heath preminuo, svaki put kad bih vidjeti Matildu, plakala bi. Sada sam sretna jer se sam svjesna da je to dar. Kroz Matildu i njenu energiju, imam osjećaj kao da je on tu" kaže Kate.

Dokumentarac koji izlazi svojevrstan je poklon za nju. Na taj način ona će dobiti priliku upoznati svoga oca.

Ne propustite