Uživajte u šetnji pored Dunava, noćite u Beogradu!

Kiosk
Uživajte u šetnji pored Dunava, noćite u Beogradu!
Željni ste odmora? Ukrali biste nekoliko dana od posla kako biste otišli negdje, a da nije previše skupo ili daleko? Ovo je prilika da sa prijateljima ili sa voljenom osobom provedete zajednički vrijeme koje ćete željeti zadržati u sjećanju.

Željni ste odmora? Ukrali biste nekoliko dana od posla kako biste otišli negdje, a da nije previše skupo ili daleko?   Ovo je prilika da sa prijateljima ili sa voljenom osobom provedete zajednički vrijeme koje ćete željeti zadržati u sjećanju.  

CityDeal donosi ponude za savršeno vrijeme u Beogradu. Odlične cijene će sigurno olakšati Vaše planove za idealan city break. Pogledajte naše ponude za dva noćenja sa doručkom za dvije osobe sa smještajem u ugodnom hotelu Adresa, ili ponude za jedno noćenje u samom centru Beograda u opasrtmanima za do tri, četiri ili čak pet osoba. Svei vaučeri se mogu spajati, pa je na Vama da li ćete biti jednu noć, dvije ili pet.

Savremen dizajn, konkurentne cijene i lokacija u srcu poslovnog centra Beograda sa odličnom saobraćajnom vezom, čine Adresu idealnim mjestom za poslovne putnike i gradske turiste.

Apartman „Bis“ je lociran u srcu destinacije Centar Beograd, u ulici Kraljice Natalije. Apartman je udaljen 500 m od glavne centralne pješačke zone  - od čuvene ulice „Knez Mihailo“, a od hotela "Moskva" je udaljen svega 100m. Udaljenost Glavne željezničke stanice je 500m, a glavne Autobuske stanice je 700m. Zelena pijaca i gradsko čvorište javnog prevoza je na 200m udaljenosti od apartmana. Apartman "Bis 1" lociran je u centralnoj i najstarijoj gradskoj opštini „Stari grad“. U blizini je javna gradska garaža za automobile, koja radi 24/7,uz doplatu.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite