Kada ruski milijarder proslavlja treći rođendan ćerke: O ovakvoj proslavi maštaju sve djevojčice (FOTO) (VIDEO)

Kiosk
Kada ruski milijarder proslavlja treći rođendan ćerke: O ovakvoj proslavi maštaju sve djevojčice (FOTO) (VIDEO)
Ćerka Aleksandar Lebedeva, milijardera i vlasnika ruske “Novaja gazete” i britanskih novina “Independent”, i Elene Perminove, proslavila je svoj treći rođendan.

Ćerka Aleksandar Lebedeva, milijardera i vlasnika ruske “Novaja gazete” i britanskih novina “Independent”, i Elene Perminove, proslavila je svoj treći rođendan, piše Yumama.

Mama Lena je veoma poznata u modnom svijetu kao žena od posebnog stila i istančanog ukusa, a ako je suditi po fotografijama, ne griješi ni u odabiru dekoracije enterijera.


Kako je sama istakla u opisu fotografija, proslava rođendana bila je ostvarenje sna, a trogodišnja djevojčica Ariša sa svojim krupnim plavim očima izgledala je kao da je izašla iz neke bajke. Uzbuđena mlada mama nije krila oduševljenje ni haljinom koju je odabrala za svoju princezu, te je dan prije na svom profilu podelila i kratak video na kome je predstavila nježnu kreaciju.


Aleksandar i Elena pored Ariše imaju i dva dječaka, Igora i Nikitu, koji obožavaju i čuvaju sestricu, a ponosna mama sa svojim brojnim pratiocima na Instagramu često dijeli nježne fotografije svojih mališana.

A ništa manje raskošni i spektakularni nisu ni rođendani dječaka.

 

Ne propustite