ARKANOV I CECIN SIN PUŠTEN NA SLOBODU: Evo šta je rekao tokom saslušanja u policiji!

Region
ARKANOV I CECIN SIN PUŠTEN NA SLOBODU: Evo šta je rekao tokom saslušanja u policiji!
ko Ražnatović, sin pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i ubijenog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, sinoć je saslušan u Centru javne bezbjednosti Banja Luka, na okolnosti učešća u masovnoj tuči u centru Laktaša, tokom koje je došlo i do pucnjave.

Veljko Ražnatović, sin pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i ubijenog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, sinoć je saslušan u Centru javne bezbjednosti Banja Luka, na okolnosti učešća u masovnoj tuči u centru Laktaša, tokom koje je došlo i do pucnjave.

U pratnji advokata, Ražnatović je u policiju došao sa Vitomirom Glišićem, koji je također saslušan.

Kako saznaje Avaz.ba, tokom saslušanja je kazao da je on na mjesto pucnjave došao autom samo da bi pokupio odnosno izvukao druga, te da nije učestvovao u tuči i pucnjavi. Nakon toga je, kako je kazao, otišao s lica mjesta.

On je dodao da je bio u Beogradu, te da je, čim se vratio u Banja Luku i čuo da ga traži policija je došao da da izjavu. Ražnatović je na slobodu pušten sinoć oko 23 sata.

Kako saznaje "Avaz" danas bi trebale biti saslušane još dvije osobe koje se dovode u vezu sa ovim incidentom.

Ranije su zbog učešća u tuči privedena braća Petar (29) i Aleksandar Zolak (28), Dalibor Rogić (22) i Boban Latinović (22) svi iz Laktaša. Oni su se sukobili sa drugom grupom mladića među kojima je, prema izjavi jednog od učesnika, bio i Veljko Ražnatović.

Do obračuna je došlo preksinoć oko 20 sati na parkingu u Karađorđevoj ulici, nedaleko od hotela "San" u Laktašima. Slučajni prolaznici i svjedoci, kazali su tuča bila dogovorena, jer su se dvije grupe mladića u isto vrijeme pojavili na parkingu. 

Ne propustite