Tragedija kod Užica: Stradala porodica u saobraćajnoj nesreći

Region
Tragedija kod Užica: Stradala porodica u saobraćajnoj nesreći
Udes se dogodio na mokrom kolovozu, pod još nerazjašnjenim okolnostima, kod blage krivine nedaleko od Šljivovice.

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Užice - Mokra Gora nedaleko od mjesta Šljivovica u utorak oko 20 časova poginuli su supružnici Marijana (38) i Milan (36) Selaković, a odmah zatim, poslije neuspješne reanimacije povredama je podlegao i njihov sin Aco (12). Vojislav Starčević, vozač drugog automobila koji je u udesu učestvovao, sa teškim povredama opasnim po život zbrinut je u užičkoj Opštoj bolnici.

 Udes se dogodio na mokrom kolovozu, pod još nerazjašnjenim okolnostima, kod blage krivine nedaleko od Šljivovice. Stradali supružnici su se sa detjetom u automobilu "opel korsa" kretali iz pravca sela Kremna, dok je "audi" kojim je upravljao povređeni Starčević, išao iz pravca Užica.

Na mjestu nesreće mogao se vidjeti potpuno smrskan automobil u kome su se nalazili stradali, u kanalu pored puta. "Audi" se od siline udara okrenuo na putu, a u udesu je učestvovalo i treće vozilo...

- Vozio sam ka Šljivovici kada me je pretekao "audi", ne znam šta se tačno dogodilo ni da li me je udario, samo znam da se moj automobil u tom trenutku, od udara ili siline kojom je pored mene prošao, okrenuo na putu. Trenutak kasnije, video sam smrskan auto u kanalu i "audi" na kolovozu - kaže vozač trećeg automobila, vidno potresen usred užasnog prizora.

 Saznajemo, stradali Selakovići su se vraćali iz Šljivovice, iz posjete Marijaninim roditeljima, kada je došlo do direktnog sudara.

Odmah poslije nesreće na licu mjesta su se našli policija, hitna pomoć i vatrogasci, ali supružnicima i njihovom djetetu nije bilo spasa.

(NN)

Ne propustite