Barcin rekord je - namješten! 'Suigrači su se kladili na 12-0'

Druga strana sporta
Barcin rekord je - namješten! 'Suigrači su se kladili na 12-0'
Postoji video u kojem se govori kako su se moji suigrači kladili u jako visoke iznose na ishod kojim je utakmica završila.

Postoji video u kojem se govori kako su se moji suigrači kladili u jako visoke iznose na ishod kojim je utakmica završila. Priča se da su zaradili između 30 i 40 tisuća eura, rekao je igrač Eldensea Cheikh Saad .

Jučer smo pisali o rekordnoj pobjedi druge momčadi Barcelone nad Eldenseom u sklopu natjecanja treće španjolske lige. Barca je pobijedila 12-0 i to je bilo jako teško gledati i neutralnim gledateljima. Gosti nisu pružali nikakav otpor, tek nekoliko igrača djelovalo je žustrije. Na kraju su neki od igrača Eldensea i zaplakali, a u cijeli slučaj uplela se i policija.

 Predsjednik Eldensea rekao je kako sumnja da je u cijeli slučaj upletena talijanska mafija. Da tu doista ima istine, otkrio je napadač poražene momčadi Cheikh Saad. On je otkrio kako je poraz njegove momčadi namješten. Sve su riješila četvorica njegovih suigrača koja su se kladila na konačan ishod te ishod poluvremena.

Moralo je biti 8-0 na poluvremenu za Barcelonu, a na kraju 12-0! - Još uvijek ne mogu reći o kojim se igračima radi, ali istina će izaći na vidjelo. S nekima od njih sam se zamalo i potukao u svlačionici,prenosi 24sata.hr.Postalo mi je sumnjivo kada me je trener koji mi je na dan utakmice rekao da igram, što mi je ponovio pola sata prije meča, iz prve momčadi maknuo doslovno minutu prije susreta.

Tako da sam uvjeren da je i on umješan jer nije mu odgovaralo da nastupim ja koji s namještaljkom nemam veze! - počeo je objašnjavati Saad pa nastavio:

- Trener mi je rekao da ću ući u igru tijekom susreta, što sam odbio kada me poslao na zagrijavanje nakon što smo primili peti gol. Isto sam rekao svim ostalim suigračima koji su bili na klupi na toj utakmici: 'Odbijte nastupiti danas, odnosno kasnije ući u igru jer će se vaše ime zauvijek povezivati s ovom sramotom i tu ljagu nećete moći sprati sa svog imena - zaključuje.

 

- Postoji video u kojem se govori kako su se moji suigrači kladili u jako visoke iznose na ishod kojim je utakmica završila. Priča se da su zaradili između 30 i 40 tisuća eura, ali radi se o puno većim iznosima - rekao je Saad. Iz Eldensea koji je pred raspuštanjem stiglo je ovo:

- Ne znam ništa o namještaljci i nisam vidio ništa čudno na utakmici, niti sam ikoga bio poslao u igru kod rezultata 0:5 - rekao je trener kluba Fran Ruiz.

Ne propustite