Ubila se manekenka s naslovnice Voguea

Kiosk
Ubila se manekenka s naslovnice Voguea
Manekenka i studentica medicine s Maldiva koja je krasila naslovnicu Voguea te čak za izgled dobila pohvale od predsjednika svoje države, počinila je samoubojstvo u studentskom domu u Bangladešu.

Manekenka i studentica medicine s Maldiva koja je krasila naslovnicu Voguea te čak za izgled dobila pohvale od predsjednika svoje države, počinila je samoubojstvo u studentskom domu u Bangladešu, piše Daily Mail.


Raudha Athif (21) bila je studentica druge godine medicine na sveučilištu Islami Bank Medical u gradu Rajshahi u Bangladešu. Tijelo su pronašle njezine kolegice u sobi, a policija poslala na obdukciju.

screenshot-1
Mahmuda Begum, domar ženskog hostela, rekao je kako je manekenka uvijek izgledala sretno. "Teško je vjerovati da bi počinila samoubojstvo", rekao je. "Bio sam u svojoj sobi. Odjednom, čuo sam vriskove studentica. Vrata su bila zaključana iznutra, a studenti su provalili u sobu te je pronašli mrtvu. Nastala je panika i kaos." 

screenshot-2
"Sumnjamo na samoubojstvo. Međutim, ne možemo dati konačan zaključak dok ne dobijemo rezultate obdukcije", rekao je Zillur Rahman, zadužen za slučaj.


Rauda se proslavila nakon fotografije nazvane "Djevojka s Maldiva s aqua plavim očima", za koju je riječi hvale imao i predsjednik te zemlje na društvenim mrežama.


Zbog te je fotografije postala internet senzacija 2014., a prošle godine u listopadu krasila je i naslovnicu indijskog Voguea. "Manekenstvo mi je hobi, a ne karijera. Zato učim da postanem doktorica", rekla je tad.

Ne propustite