Ovih 5 stvari TATE poručuju MAMAMA

Mame i bebe
Ovih 5 stvari TATE poručuju MAMAMA
Pred vama je novi stil života i mama nakon poroda nisu najlakše stvari za naviknuti se za većinu novih tata.

Dolaskom nove bebe, ništa više nije isto. Pred vama je novi stil života i mama nakon poroda nisu najlakše stvari za naviknuti se za većinu novih tata. Osim odgovornosti koju imate kako bi dijete izraslo u dobru i kvalitetnu osobu, tu su i mnoge „tehničke“ stvarčice u kojima bi trebali podjednako sudjelovati. Ovdje su neka od razmišljanja tata koje bi vas mogli iznenaditi.

Budimo iskreni: nova beba, cijeli novi stil života i mama nakon poroda nisu baš najlakše stvari za naviknuti se za većinu novih tata. Iako obično pokušavaju biti od velike pomoći, svejedno se radi o velikoj promjeni koja zahtijeva prilagodbu. Časopis the Bump pitao je muške čitatelje što bi željeli da njihove partnerice i mame njihove djece znaju. Izdvojili su anonimne odgovore, a neki od njih bi vas mogli poprilično iznenaditi, prenosi Klokanica.

Nova beba, cijeli novi stil života i mama nakon poroda nisu najlakše stvari za naviknuti se za većinu novih tata. Ovdje su neka od razmišljanja tata koje bi vas mogli iznenaditi. Budimo iskreni: nova beba, cijeli novi stil života i mama nakon poroda nisu baš najlakše stvari za naviknuti se za većinu novih tata. Iako obično pokušavaju biti od velike pomoći, svejedno se radi o velikoj promjeni koja zahtijeva prilagodbu. Časopis the Bump pitao je muške čitatelje što bi željeli da njihove partnerice i mame njihove djece znaju. Izdvojili su anonimne odgovore, a neki od njih bi vas mogli poprilično iznenaditi.

1. Nedostajete im vi i vaša pažnja

„Nakon što se rodila beba, dao sam sve od sebe kako bi pomogao sa svime što je moja supruga trebala. I iako mi to nije bio nikakav problem, htio bih da me zagrli ili me pohvali s vremena na vrijeme. Bilo kakva zahvalnost za ono što i ja radim!" - Jake B.

„Stvarno bih htio na putovanje sa svojom suprugom, samo nas dvoje. Čak i da se radi o jednodnevnom izletu, ili odlasku u kino, potrebno mi je vrijeme rezervirano samo za nas dvoje. Toliko energije odlazi na djecu, da na trenutke zaboravimo jedno na drugo."- George R.  

 „Osjećao sam se zanemareno nakon što je beba stigla. Znam da je to normalno i u potpunosti razumljivo, ali još uvijek je teško prilagoditi se na takvo nešto."- coachjoe22

2. Oni stvarno misle da ste vi najbolja mama na svijetu

„Odmah nakon rođenja našeg drugog djeteta, bio sam zadivljen svime što je moja žena mogla napraviti, i iako nisam razumio sve kroz što je prolazila i nisam znao kako da joj to kažem, ali bio sam zadivljen."- Rich W.

„Ja ozbiljno ne mogu prijeći preko činjenice da je moja supruga rodila naše dijete. Što je bolje od toga?!”- Heath K.

„Kad sam umoran i gubim strpljenje s djecom, sjetim se koliko je to teže za moju suprugu, jer ona je s njima svaki dan. Mislim si, ako ona to može, dat ću sve od sebe da i ja budem takav."- Bill B.

3. I oni trebaju odmor

 „Kada smo saznali da ćemo imati drugo dijete, rekao sam ženi da trebam jednu sobu u kući koja će biti samo za mene tako da mogu ići tamo s vremena na vrijeme, provesti kvalitetno vrijeme u tišini."- Ron M.   

„Ponekad trebam pauzu od razgovora o stvarima koje je beba danas napravila. Htio bih, za promjenu, da supruga sluša o mom danu na poslu. Ponekad ne želim biti dočekan s razgovorom o bebi čim dođem kući. Želim razgovarati i o drugim stvarima koje su nam važne, osim našeg djeteta." - Simon T.

 „Tate rade mnogo stvari koje ne žele raditi, ali ih svejedno rade. I nama je potreban odmor, baš kao i mamama."- Cole O.

4. Ne mora sve biti savršeno

„Govorim svojoj ženi da ne trebamo kupati bebu svaku večer, jer ponekad se možemo i odmoriti i zajedno opuštati. Kupka može i pričekati, zar ne?"- Harry G.

„Neću lagati, većinu vremena se pretvaram da znam što radim s djetetom. Barem se trudim!"- Joe V.

5. Misle da ste seksi, možda čak i više nego prije djeteta

„Mislim da je moja žena jako seksi, iako ona uporno pokušava sakriti i riješiti se svojeg postporođajnog tijela."- Charles D.

„Za mene je uzbudljivo vidjeti kako moja žena vodi brigu o našoj djeci, o meni i o svojoj karijeri i kako je savršena u svemu."- Seth R.

 

Ne propustite