Prvomajski praznik provedite u Eko selu Boračko jezero!

Kiosk
Prvomajski praznik provedite u Eko selu Boračko jezero!
Komplex Eko Selo se nalazi na Boračkom jezeru i ima pristup samom jezeru. Nalazi se na magistralnom putu M17, udaljenost od grada Konjica je 18 kilometara. Od gradova Sarajeva i Mostara udaljen je oko 70 kilometara. Eko selo Boračko jezero već dugi niz godina vrlo uspješno organizira rafting na rijeci Neretvi, te dvodnevni, trodnevni i višednevni boravak u Eko Selu. Izaberite jednu od CityDeal ponuda, i boravite jednu, dvije ili tri noći u Eko selu Boračko jezero.

Komplex Eko Selo se nalazi na Boračkom jezeru i ima pristup samom jezeru. Nalazi se na magistralnom putu M17, udaljenost od grada Konjica je 18 kilometara. Od gradova Sarajeva i Mostara udaljen je oko 70 kilometara.

Eko selo Boračko jezero već dugi niz godina vrlo uspješno organizira rafting na rijeci Neretvi, te dvodnevni, trodnevni i višednevni boravak u Eko Selu.  

Izaberite jednu od CityDeal ponuda, i boravite jednu, dvije ili tri noći u Eko selu Boračko jezero.

Raspolažu sa 40.000 m² uređene površine, koja je u potpunosti prilagođena ljepotama prirode na Boračkom Jezeru. Boračko Jezero je ledničko prirodno jezero (dužina 786, a širina 402 m), kojem se na prirodan način voda promijeni u ciklusu od 54 dana.

Smještajni kapaciteti iznose 106 ležajeva, i to:
• 5 x brvnara 1/12
• 2 x katun 1/8
• 15 x tolarica 1/2

Na raspolaganju Vam je i restoran sa velikom otvorenom terasom, te kapacitetom od 250 mjesta. Također, u sklopu Eko Sela je i moderni, kompletno opremljeni autokamp sa kapacitetom od 300 mjesta.

Možemo Vam ponuditi rafting na rijeci Neretvi, te  dvodnevni, trodevni ili višednevni boravak u Eko Selu, a za sve navedeno možete kupiti CityDeal vaučere i boraviti po sniženim cijenama.
Eko Selo na Boračkom jezeru se profiliralo kao uspješan i profesionalan organizator sportskih i adrenalinskih programa. Organizacija Team Building-a za kompanije i njihove poslovne suradnike, radni vikendi, radionice za kompanije i njihove uposlenike, Family Day za uposlenike i njhove porodice, za osoblje predstavljaju izazov, a za vas zadovoljstvo.

Eko Selo je kompleks otvorenog tipa gdje će svi ljubitelji netaknute prirode pronaći nešto za sebe, od prostora za odmor sa prijateljima i familijom, do sportskih i adrenalinskih sadržaja. Pozivamo Vas u “Eko selo” da se upoznate sa čarima Boračkog jezera.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite