Nezaboravna Jeep Safari vožnja vrhovima kanjona Tare ili preko Sutjeske

Kiosk
Nezaboravna Jeep Safari vožnja vrhovima kanjona Tare ili preko Sutjeske
Kamp Ivona se bavi aktivnim turizmom u regiji. Pored smještaja organizuju rafting na rijekama Tara i Drina. Pored raftinga u ponudi su također i trekking, hiking, foto safari u Nacionalnom parku Sutjeska, planini Zelengori i Magliću, prašumi Perućica i nezaobilaznom NP Durmitor sa svim svojim čarima.

Kamp Ivona se bavi aktivnim turizmom u regiji. Pored smještaja organizuju rafting na rijekama Tara i Drina. Pored raftinga u ponudi su također i trekking, hiking, foto safari u Nacionalnom parku Sutjeska, planini Zelengori i Magliću, prašumi Perućica i nezaobilaznom NP Durmitor sa svim svojim čarima.

CityDeal donosi ponude koje će Vas oduševiti! Nudimo dva noćenja sa doručkom za jednu osobu u kampu Ivona. Imamo dvije ponude, od kojih jedna uz dva noćenja uključuje i  nezaboravni Jeep foto Safari vrhovima kanjona Tare, Durmitorom ili Orlovačkim jezerom, dok druga ponuda uz dva noćenja uključuje Jeep foto Safari vožnju preko Sutjeske!

Vožnja preko Sutjetske je najatraktivnija ruta duga 150 km. 

Kamp Ivona se nalazi u živopisnoj dolini rijeke Drine sa njene desne strane. Drina je u svom gornjem toku planinska rijeka, pa se u tom idealnom dijelu smjestio i kamp. Park graniči sa dva nacionalna parka, Sutjeska i Durmitor, a neposredno ispod Vučeva. Geografski gledano nalazi se Jugoistočno od Foče, na putu ka Crnoj Gori, tačno 20km od Foče.
Kamp raspolaže sa 24 bungalova ukupnog kapaciteta 90 osoba. Bungalovi su za 2-3-4-5-6 osoba, sa uvijek čistom posteljinom (nisu vam potrebne vreće za spavanje). Pored bungalova raspolažu i sa mokrim čvorom i tuševima, koji su u svakom trenutku dobro održavani i besprijekorno čisti.
Restoranski dio je opremljen sa dovoljno mjesta za sve goste, dijelom za ognjište i naravno barom, gdje se može naručiti dobra kapljica. Hrana se priprema u samom kampu za sve prisutne goste koji su na pansionu, a može se naručiti i za one koji su u prolazu. Kamp posjeduje vlastitu pekaru na drva u kojoj se pripremaju razni specijaliteti počevši od sača sa teletinom, jagnjetinom, prasetinom, zatim sirnica, zeljanica, burek, riba iz tanjirače i još mnogo toga. Obroci su bazirani na domaćim specijalitetima i sva hrana koju ćete dobiti u kampu je isključivo organskog porijekla (organic food).
U kampu je raspoloživ Wi-Fi Internet.
Zadovoljstvo gostiju je na prvom mjestu, pa zbog toga je veliki akcenat na komoditetu – svake godine osoblje dodaje nešto novo da bi i “stari” bili ponovo prijatno iznenadjeni.
Pored bungalova za smještaj pod jako povoljnim uslovima možete iznajmiti i prostor za kampovanje, bilo da se radi o kamp kućicama ili šatorima. Također, u kampu se mogu organizovati razna takmičenja, bilo da se radi o odbojci na travi, malom fudbalu i slično.
Večeri su planirane za prijatna druženja uz vatru, pored vrhunske hrane i pokoju dobru kapljicu rakije ili nekog domaćeg vina.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite