Potresna priča iza fotografije ove curice rasplakala je svijet

Kiosk
Potresna priča iza fotografije ove curice rasplakala je svijet
Fotografija na Facebook profilu Julie Apicelle već se gotovo šest mjeseci neprestano dijeli na društvenim mrežama, a ono što fotka prikazuje dovodi do suza tisuće ljudi.

Fotografija na Facebook profilu Julie Apicelle već se gotovo šest mjeseci neprestano dijeli na društvenim mrežama, a ono što fotka prikazuje dovodi do suza tisuće ljudi. Naime, Julie je objavila dvije fotografije iz istog kutka stana, jednu iz 2015. godine gdje njezina kći Emily pozira pred prvi dan škole, i drugu iz 2016. godine gdje je kutak stana prazan.

Emily Rush umrla je od raka bubrega, a njezina majka ovom emotivnom objavom pokušava podignuti svijest o simtomima raka kod djece.

"Vrijeme je školskog fotografiranja. Vidite, na slici nedostaje netko poseban - moja kći Emily. Zamislite da je fotografija vašeg djeteta posljednja koju ćete napraviti i koja će ostati samo kao uspomena", napisala je Julie i pozvala sve svoje prijatelje da zajedničkim snagama podijele fotografiju i pokušaju podignuti svijest o simptomima raka kod djece.


I uspjelo je. Fotografija je podjeljena nekoliko desetaka tisuća puta, a brojni korisnici Facebooka i dalje ostavljaju komentare ispod slike i izražavaju duboko žaljenje zbog smrti male Emily,prenosi Index. Mnogi kažu da je ovo najbolnija fotografija koju su ikada vidjeli na društvenim mrežama, i da fotografija praznog kutka stana govori više od tisuću riječi i slama srca.ž

 

Ne propustite