‘Imam 183,7 kilograma i nikad se nisam poljubila…’: Intimna priča djevojke rasplakala sve (VIDEO)

Zanimljivosti
‘Imam 183,7 kilograma i nikad se nisam poljubila…’: Intimna priča djevojke rasplakala sve (VIDEO)
Na RTL-u vrata svoje kuće otvorio tim novog showa, ‘Život na vagi’, u kojem je 18 kandidata krenulo u odlučnu borbu protiv nakupljenih kilograma..

Na RTL-u vrata svoje kuće otvorio tim novog showa, ‘Život na vagi’, u kojem je 18 kandidata krenulo u odlučnu borbu protiv nakupljenih kilograma.
Odmah na početku gledatelji su imali priliku upoznati sve natjecatelje, koji su voditeljicu Marijanu Batinić dočekali stojeći na velikoj vagi, što im je ona nešto kasnije otkrila i šokirala ih rekavši im da zajedno imaju skoro tri tone, ili točnije 2948,1 kilograma! Istina, nitko od kandidata nije preko noći dobio toliko kila.

 Gabrijela Crnjac (25) u životu se nije bavila sportom. Po zanimanju je ekonomski tehničar, a najteža je ženska kandidatkinja showa s vrtoglavih 183,7 kilograma. Gabi dolazi iz Slavonskog Broda, a kako je rekla, bilo joj je jako teško pronaći posao. Kao pretila osoba doživjela je svašta od strane poslodavaca pa stoga želi podići svijest u Hrvatskoj o načinu na koji se ljudi, najviše upravo poslodavci, odnose prema pretilim osobama. Najveći motiv joj je želja da jednog dana ima obitelj, što trenutno ne može zamisliti, naime nikada nije bila u vezi, niti se poljubila.

Gabina ispovijed do suza je ganula Marijanu Batinić pa je čak napustila snimanje ne bi li suspregla suze, što nije pošlo od rukom kandidatima koji su nakon Gabrijeline tužne priče plakali zajedno s njom te joj na kraju obećali da će joj svi biti podrška u ispunjenju njezina cilja.

 

Ne propustite