Žene muku muče jer "nemaju" šta da obuku, RIJEŠENJE uz novu MOBILNU APLIKACIJU

Moda i ljepota
 Žene muku muče jer "nemaju" šta da obuku, RIJEŠENJE uz novu MOBILNU APLIKACIJU
Aplikacija će vam uštedjeti vrijeme koje bezpotrebno trošite na smišljanje odjevnih kombinacija.

Nova aplikacija je virtualni ormar koja će vam osigurati da iskoristite maksimalni mogući potencijal vašeg garderobera kako biste uvijek bile u trendu. Aplikacija će vam uštedjeti vrijeme koje bezpotrebno trošite na smišljanje odjevnih kombinacija.

Mnoge žene imaju isti problem: pun orman garderobe, ali uvijek nose nekoliko provjerenih odjevnih kombinacija. Nova aplikacija Ffinery.com nudi riješenje.

Projekat je započela trendseterka i urednica modnih portala, Miroslava Duma, koji predstavlja virtualan orman u koji možete svrstati sve svoje komade odjeće koje posedujete, a sama aplikacija će vam izbaciti prijedloge sa čime biste mogli da ukombinujete jedan, ili više komada.

Aplikacija Ffinery.com će sarađivati sa velikim online lancima odjeće poput Shopbopa i Net-a-Portera i svakodnevno će korisnicima slati obavještenja o novim kolekcijama, akcijama, sniženjima, a planovi projekta uključuju i pokretanje online prodavnice u kojoj će korisnici moći da razmjenjuju ili čak i prodaju stvari koje više ne nose.

Aplikacija će početi sa radom 23. marta kada ćete moći da joj pristupite i olakšate sebi svakodnevni život.

Ne propustite