Top 5 stvari koje smo naučili od sretnih parova

Ljubav
Top 5 stvari koje smo naučili od sretnih parova
Neke od ovih 5 stvari kojima stalno izmamljuju osmijeh jedno drugome na lice.

Da biste bili u sretnoj i ispunjenoj vezi, ne morate voljeti i raditi baš sve iste stvari. Nesuglasice su normalne u svakoj vezi, no oni najsretniji parovi znaju koje je ipak najbolje izbjeći. Ovih 5 stvari rade, na taj način vjerovatno stalno izmamljuju osmijeh jedno drugome na lice.

 

Kada su sami, slušaju jedno drugo

Bilo da se radi o anegdoti na poslu ili o problemu od egzistencijalne važnosti, sretni parovi znaju slušati jedno drugo. Ali stvarno, slušati. Razvijaju empatiju jedno prema drugom i postavljaju pitanja, čak i kad se radi o najbanalnijoj stvari.

…ali ne provode svaku sekundu života zajedno

Čak i kada su ludo zaljubljeni, znaju cijeniti vrijeme koje provode sami ili jedno bez drugoga.

Plus: malo odvojenosti će vas zapravo i zbližiti jer ćete se uželjeti jedno drugoga

I imaju odvojene prijatelje Iako je odlično imati puno zajedničkih prijatelja, parovi koji imaju i svoje "odvojene" prijatelje stvaraju jednu vrstu neovisnosti o vezi kao takvoj. Moglo bi postati toksično ako ste zalijepljeni jedno za drugo po cijele dane.

 

Gledaju na stvari i iz perspektive onog drugog

Mislite da se onaj ludo zaljubljeni par s posla ikad svađa? Naravno da da. Ali umjesto da bacaju čaše jedno na drugo, uvijek se odmaknu korak unatrag i sagledaju situaciju partnerovim očima.

 

Međusobno poštovanje im je konstanta

Aretha Franklin rekla je nešto jako mudro: sretni parovi nisu samo sretni zato što su zaljubljeni, nego zato što se osjećaju poštovano. Kada se posvađaju s mamom, šefom, klincima, znaju da ih uvijek kod kuće čeka potpora i utjeha.

 

Razumiju "ljubavni jezik" onog drugog

Svatko daje i iskusi ljubav drugačije, bilo da vam dragi servira doručak u krevet ili se voli s vama maziti, razgovarati, smijati se,...Saznajte što možete učiniti da uljepšate dan svome partneru i činite to što češće.

 

Ne pristaju samo na kompromise, oni se žrtvuju

Budimo iskreni: nitko ne voli popustiti i pristati na kompromis. Ali sretni parovi to rade. I više od toga. Zato što je vidjeti svoju bolju polovicu kako je sretna jer idete gledati film koji ona želi, neprocjenjivo, piše Wall.

Ne propustite