ŠAMAR ZAGREBU Šveđani razotkrili hrvatsku predsjednicu: Kolinda Grabar-Kitarović je DESNIČARKA, poput Marie Le Pen!

Region
ŠAMAR ZAGREBU Šveđani razotkrili hrvatsku predsjednicu: Kolinda Grabar-Kitarović je DESNIČARKA, poput Marie Le Pen!
Grabar-Kitarović predstavlja HDZ koji je konzervativno nacionalistički", stoji u članku u kojem se u naslovu hrvatsku predsjednicu uspoređuje s Marine Le Pen, predvodnicom ekstremne desnice u Francuskoj.

Kontraverzna hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u posjeti je Švedskoj", tim je riječima švedski Aktuell Fokus predstavio hrvatsku predsjednicu koja se nalazi u službenoj posjeti Švedskoj. Naime, švedske kolege zamjeraju Grabar-Kitarović odnos prema židovskoj zajednici, a posebno izjave tijekom migrantske krize. No, očito je da i posljednje izjave Kolinde Grabar-Kitarović o BiH i „terorističkoj prijetnji“ narušavaju njen evropski imidž.

  • Grabar-Kitarović predstavlja HDZ koji je konzervativno nacionalistički", stoji u članku u kojem se u naslovu hrvatsku predsjednicu uspoređuje s Marine Le Pen, predvodnicom ekstremne desnice u Francuskoj.

    "Zalaže se za povijesni revizionizam"

 HDZ, a tako i Kolindu Grabar-Kitarović opisali su kao one koji se zalažu za povijesni revizionizam, a spominje se nakana da se u Hrvatskoj napravi tzv. popis izdajnika na početku Vlade Orešković - Karamarko - Petrov. 

  • Uklonila je i kip Josipa Broza Tita iz predsjedničkog ureda - piše Aktuell Fokus opisujući politiku hrvatske predsjednice, dodajući na kraju kako je izazvala i međunarodnu pozornost kada su židovske zajednice odlučile bojkotirati službeno obilježavanje holokausta u Hrvatskoj.  

 

 

Ne propustite