Genijalan trik jednog tate: Kako smiriti uplakanu bebu dok mame nema

Mame i bebe
Genijalan trik jednog tate: Kako smiriti uplakanu bebu dok mame nema
Kad mame nema tate jednostavno moraju znati smiriti svoju bebicu. I dok mame imaju svoje trikove i tate definitivno moraju posegnuti za svojima.

Kad mame nema tate jednostavno moraju znati smiriti svoju bebicu. I dok mame imaju svoje trikove i tate definitivno moraju posegnuti za svojima. Netko će posegnuti za nunanjem, netko će uzeti dudu, napraviti bočicu, ušuškati, leći pored bebe - ali ne i ovaj tata. On ima svoj trik, a trik je prilično genijalan pa je tata postao svojevrsni hit na netu. 

Trikovi su nešto za čime poseže svaki roditelj, posebno kada je u pitanju smirivanje i uspavljivanje beba i svakome tko se bori s umorom, neprospavanim noćima i manjkom sna svaki će trik dobro doći jer baš taj možda konačno upali. 

Zato je tata Arshad Ali snimio "svoj" trik - trik koji kod njegovog sina upali svaki put: kada maleni počnem neutješno plakati tata mu samo da jednu maminu korištenu majicu/košulju - i miris mame automatski smiri njihovog sina, ušuška se uz tkaninu poznatog mirisa i tako lakše zaspi. 

Trik kojeg bi valjalo probati, zar ne?

 

Ne propustite