Svi mediji su pisali čovjeku teškom 450 kilograma: A to je pratila ona i ludo se zaljubila u njega

Dobre priče
Svi mediji su pisali čovjeku teškom 450 kilograma: A to je pratila ona i ludo se zaljubila u njega
Sa 444 kilograma, Pol Mejson iz Velike Britanije bio je jedan od najtežih muškaraca na svijetu.

Sa 444 kilograma, Pol Mejson iz Velike Britanije bio je jedan od najtežih muškaraca na svijetu. Njegove slike i životna priča obišli su svijet, a onda je Pol riješio da nešto preduzme.

Prejedanjem je sebe doveo do nevjerovatne težine, a priznao je i sam da je kroz cijeli dan jeo - 40 tabli čokolade za njega su bile tekućina.
 
Zbog svoje zavisnosti od hrane postao je očajan i zamrzio je i sebe i svoj život. Kada mu je ponuđena mogućnost da smanji želudac i preokrene svoj život, sa zahvalnošću ju je prihvatio.
man2

Dokumentarci o njemu obilazili su svijet, a on je davao sve od sebe da što prije skine kilograme.

Kroz nekoliko mjeseci imao je fantastičnih 134 kilograma. U odnosu na početnu težinu, to je bilo sjajno. A dok su se o njemu pričale priče na televiziji, jedna žena je sve to pomno pratila i poželjela je da ga upozna.

Bila je to Rebeka Mauntin iz za Pola dalekog Masečusetsa u Americi. Pronašla je način da stupi u kontakt sa njim i preko interneta su održavali poznanstvo, tek povremeno se viđajući uživo. Ali, Rebeka se uskoro zaljubila,prenosi Blic.
 man1
Kada je Pol 2014. godine dobio poziv da gostuje na jednoj američkoj televiziji, Rebeka je riješila da je to to. I u emisiji uživo ga zaprosila! Pol je pristao, ali je morao da se vrati u Veliku Britaniju kako bi sredio papire za vizu,prenosi Blic.
 man
Došao je Pol kod Rebeke, i i dalje radio na svojoj težini. A zbog tolikog viška kože je, iako je drastično smršao, jedva mogao da uđe u krevet, a nije mogao ni da hoda. Dobio je i ponudu od jedne ljekarke da mu besplatno ukloni višak kože, što je prihvatio. Živio je sa Rebekom i sve je djelovalo idilično, a onda se sve i srušilo 2015. godine. Iako su raskinuli, Pol je ostao da živi sa Rebekom jer nije mogao da nađe posao.

Uspio je i u tome, i sada je Amerikanac, sam i u potrazi za svojim stanom. A Rebeka i on ostali su samo prijatelji.

Ne propustite