MANNERS: Udobne bokserice iz Basic linije

Kiosk
MANNERS: Udobne bokserice iz Basic linije
Koliko puta ste se pitale šta pokloniti njemu? CityDeal donosi ponuda za kvalitetne i udobne pamučne bokserice sa malim dodatkom elastana. Dino i Roko bokserice možete potražiti u dvije boje: crna i bijela.

Koliko puta ste se pitale šta pokloniti njemu?

CityDeal donosi ponuda za kvalitetne i udobne pamučne bokserice sa malim dodatkom elastana. Dino i Roko bokserice možete potražiti u dvije boje: crna i bijela.

Veličine u kojima se rade bokserice Dino su od 48-56, a bokserice Roko od 50-56.

Uživajte u udobnosti visokokvalitetnih materijala uz Manners bokserice po specijalnoj cijeni, idealnoj za poklon dragom muškarcu.

Alma Ras je poznati bh. brend koji se bavi proizvodnjom finog rublja i spavaćeg programa za žene, muškarce i djecu. Svoju poziciju stvarala je zahvaljujući visokom stepenu kvalitete i prepoznatljivom imidžu tj. odabirom najboljih, visokovrijednih, prirodnih materijala, kao i praćenjem svjetskih modnih trendova prilagođenim potrebama domaćeg kupca. Linije iz kolekcija koje izlaze dva puta godišnje, kupci mogu pronaći isključivo u Alma Ras i Manners maloprodajnim buticima širom BiH, dok liniju AR Family mogu pronaći u svim većim i bolje opremljenim hipermarketima. Pored žena, odlučili su posebnu pažnju posvetiti i muškarcima, te je i tako nastao brend Manners.

Muški brend oslikava muškarca 21. vijeka, onog koji je stalno u pokretu, te teži novim standardima rublja i spavaćeg programa. Zadana misija je kupcima pružiti visok nivo vrijednosti za uloženi novac kroz kvalitetni domaći proizvod, te visok nivo usluge i zadovoljstvo prilikom kupovine i iznimno nam je važno da svi naši kupci budu zadovoljni našim proizvodima što i potvrđuju ponovnom kupovinom.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite