SAVJETNIK HRVATSKE PREDSJEDNICE TVRDI: Slobodan Milošević je živ, zakopali su prazan sanduk!

Region
SAVJETNIK HRVATSKE PREDSJEDNICE TVRDI: Slobodan Milošević je živ, zakopali su prazan sanduk!
Davor Domazet-Lošo, bivši hrvatski admiral, tvrdi da nekadašnji predsjednik SRJ nije umro ili da bar nije sahranjen ispod lipe u Požarevcu

Davor Domazet-Lošo, bivši hrvatski admiral, tvrdi da nekadašnji predsjednik SRJ nije umro ili da bar nije sahranjen ispod lipe u Požarevcu.

Bivši predsjednik Srbije Slobodan Milošević je živ, a sanduk na njegovoj sahrani je bio prazan, tvrdi savjetnik Kolinde Grabar Kitarović, penzionisani hrvatski admiral Davor Domazet-Lošo!

Ovu šokantnu tvrdnju Domazet-Lošo, koji je kao član Vijeća za domovinsku sigurnost saradnik hrvatske predsjednice, nedjeljama iznosi širom Hrvatske, na predavanjima o Domovinskom ratu za profesore historije.

Domazet-Lošo nije bio sasvim siguran u to da je Sloba živ, pa je rekao da garantovano nije sahranjen ispod lipe u Požarevcu. Sanduk na Miloševićevoj sahrani 2006, tvrdi on, bio je prazan. Osvrnuo se i na Josipa Broza Tita, tvrdeći da je bio ruski agent, a na predavanjima se može čuti i da su Jugosloveni najveći problem Hrvatske - kaže  sagovornik iz Hrvatske za "Kurir" upućen u ova nesvakidašnja predavanja.

 

(Kurir.rs)

 

Ne propustite