CECA OTVORILA DUŠU I PRIZNALA: "Moja djeca trpe UDARCE od rođenja!"

Show
CECA OTVORILA DUŠU I PRIZNALA: "Moja djeca trpe UDARCE od rođenja!"
Folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatovć otvorila je dušu i priznala koliko njenoj djeci Veljku i Anastastiji smeta što su stalno u centru pažnje.

Folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatovć otvorila je dušu i priznala koliko njenoj djeci Veljku i Anastastiji smeta što su stalno u centru pažnje.

"Oni su već veliki... Ali, jako im smeta što su u centru pažnje. Sa njihovih društvenih mreža se skida materijal i objavljuje u medijima. Oni imaju iste društvene mreže koje imaju i sva ostala deca poznatih... Njima smeta sve to, ali oni od rođenja imaju sličan problem. Oni nisu mogli da biraju ko će im biti majka, a ko otac. Ušli su u taj svet od rođenja i pod lupom su javnosti od rođenja. Bilo je situacija kada su baš negodovali, ali ja nisam ništa mogla da uradim, jer to je mašina koja melje." - priznala je Ceca.

Dodala je kako nema savjete koje bi im mogla uputtiti. 

"Nema saveta, kažem im da je to tako, to je naš način života. Ja sam vaša majka, moraćete da i trpite niske i podle udarce, i one s leđa. A pisaće se i o lepim stvarima. Sve je to život. Psi laju, karavni prolaze." - zaključila je Ceca za "Stars".

 

Ne propustite