MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU: Evo koji dodiri najviše uzbuđuju žene

Ljubav
MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU: Evo koji dodiri najviše uzbuđuju žene
Svaka žena osim očitih i dobro znanih ima i samo svoje specifične erogene zone.

Svaka žena osim očitih i dobro znanih ima i samo svoje specifične erogene zone. Njih određuje koncentracija nervnih završetaka na određenome mjestu, kao i psihički faktori poput zadovoljstva tijelom i povezanosti s vama.

Zaputite li se najprije na ove lokacije, podjednako ćete uzbuditi njeno tijelo i um.

Liznite joj lakat

Fossa antecubitis latinski je naziv za područje ispod lakta, antekubitalnu jamu, u kojoj su krvne žile vrlo blizu površine kože, što to područje čini superosetljivim.

“To je ujedno mjesto na kojem se živci spajaju u ganglij, skup trupova živčanih stanica”, objašnjava dr.Stela Resnik, autorka knjige "The Heart of Desire: Keys to the Pleasure of Love." Kako? Uzmite je za ruku i polako je ispružite. Zatim je nježno ljubite po području s unutrašnje strane lakta. Zatim pređite jezikom preko kože i zagrijte ga toplim dahom.

Mazite joj stomačić

To je područje na kojem možete ubrati dvostruke bodove. Ne samo da su mnoge žene zabrinute zbog izgleda svoga stomaka, pa će im goditi da vam se njihov sviđa nego se u gornjem dijelu nalazi veliki snop živaca zvan solarni pleksus, kaže Stela. Kako? Počnite tik ispod grudi pa se pomičite prema pupku, ljubeći je i milujući nježno.

“Smirujući je mentalno i opuštajući njene stomačne mišiće, povećaćete protok krvi prema klitorisu i pustiti je da iščekuje trenutak kada ćete se zaputiti prema njemu”, objašnjava dr. Resnik.


Zagolicajte joj bedra

Većina muškaraca preleti preko ženskih bedara fokusirajući se na ono što je između njih. Usporite.

“Tako ste blizu njenom ‘igralištu’, a još uvijek tako daleko… Izludeće od iščekivanja”, kaže dr. Fubrajt.

Kako? Najprije je golicajte prstima – krećite se njima uz nogu, pa se povucite u posljednjem trenu ili samo dotaknite Venerin brežuljak vršcima prstiju. Ponovite jezikom, prolazeći dovoljno blizu da osjeti vaš dah.

Masirajte joj dlanove

“U dlanu se nalazi otprilike 40 hiljada živčanih završetaka”, kaže Ivon K. Fulbrajt. Stimulišite li ih, osjećaće se kao da joj je naelektrisano cijelo tijelo.

Većina ljudi ima sitne dlačice između baze prsta i zglobova, što područje čini dodatno osjetljivim.Kako? Isprepletite prste s njom pa joj palcem masirajte dlan i bazu prstiju kružnim pokretima. To je intiman pokret koji možete činiti i na javnome mjestu, što ga čini još uzbudljivijim.

Dodirnite joj koljena

Sa spoljašnje su strane koljna živčani receptori iznimno osjetljivi na dodir. Osim toga, koža je na tome mjestu golicljiva.Kako? Krenite na gležnjevima pa je nježno vršcima prstiju dodirujte po listovima sve dok ne stignete do nježne kože iza koljena. Goicajte je onde prstima ili jezikom, izbjegavajući tvrđe, manje osjetljivo područje sa strane.


(menshealth.hr)

Ne propustite