'PAZITE SE OVAKVIH CURA' Muškarci otkrili šta im smeta kod djevojaka koje se smatraju i ponašaju poput princeza

Kiosk
'PAZITE SE OVAKVIH CURA' Muškarci otkrili šta im smeta kod djevojaka koje se smatraju i ponašaju poput princeza
Biti u vezi s iznimno zahtjevnom osobom može biti iscrpljujuće, a da ne spominjemo i skupo.

Biti u vezi s iznimno zahtjevnom osobom može biti iscrpljujuće, a da ne spominjemo i skupo. Muškarci su na Redditu otkrili što im najviše smeta kod žena koje se ponašaju poput i sebe smatraju 'princezama'.


'Bio sam u vezi s curom koja je obožavala KFC-ovu pečenu piletinu. Kad je jednom bila pod tušem otrčao sam do obližnjeg restorana kako bi je iznenadio. Nisam kupio pire krumpir jer, iskreno, nije mi nikad bio fin. Izbacila me iz stana kada je otkrila da ga nisam donio', rekao je korisnik ProudPappy.

Drugi je korisnik rekao da se treba čuvati žena koje s bune kako njihova zaštitna maska za iPhone koja košta 1.500 kuna i koju im je kupila mama ništa ne valja i koje svoj novi MacBook Pro nazivaju sr**em jer se ne znaju s njime koristiti.

'Ako odbije napraviti nešto zato što je tobože predobra za to. Ako ne baca smeće, ne čisti kupaonicu. Nitko nije predobar da bi bio skroman. Svatko tko to misli da je šu****a', rekao je korisnik DickWork.

'Pazite se onih koje se stvarno i nazivaju princezama. Ako čujete od nje da kaže da ponekad može biti diva, ali da je svejedno morate voljeti. Ne. Ne moram', rekao je korisnik bob-leblaw.

Jedan korisnik se požalio da ga je djevojka nakon nekoliko spojeva pitala može li joj platiti račun na kreditnoj kartici te da ga je pitala može li joj biti 'sponzor'. 'Rekao sam joj da ne mogu jer nisam toliko star i toliko bogat te da to ne bi radio taman i da jesam', rekao je korisnik tbp0701.

Drugi je korisnik prenio iskustvo svog najboljeg prijatelja koji je svojevremeno izlazio s djevojkom koja je govorila da voli imati ljepše stvari od drugih ljudi. 'Međutim, nije bila spremna raditi za njih. Ista ta je cura rekla da bi mu trebala biti prioritet i to ispred obitelji i Boga', dodao je korisnik YMHmommy93.

'Jedna djevojka koju sam poznavao poludjela je na svog dečka jer ju je zaprosio na krivi način', rekao je korisnik MadGeekling.

'Ako joj na trenirki na stražnjici piše 'princeza', bolje vam je da pobjegnete odmah', rekao je korisnik Uberhypnotoad.

Jedan korisnik je naveo da je odlika 'princeza' kažnjavanje odnosno korenje u javnosti. 'Ako vas kažnjava tišinom u javnosti ili sramoti pred vašim ili svojim prijateljima sigurno je 'princeza'', rekao je korisnik simonsaysblrblglblrb. Drugi je korisnik rekao da ne voli djevojke koje svoju tešku narav pripisuju svojem horoskopskom znaku.

'Kad čujem 'Kladim se da ne možeš izaći na kraj sa mnom!' odmah mi prisjedne. Veza s tobom ne bi trebala biti izazov. Gubi se odavde s tim sr****a', rekao je korisnik TheCorvus303.

'Preko zime sam radio s djevojkom koja je svima govorila da je druge djevojke mrze jer je slatka i krade im dečke. Izbjegavao sam je poslije toga', rekao je korisnik Zaineneil.

Ne propustite