Majka u Australiji ubila dijete za koje je imam rekao da je opsjednuto zlim duhovima

Svijet
Majka u Australiji ubila dijete za koje je imam rekao da je opsjednuto zlim duhovima
Imam je rekao majci 14-mjesečne bebe kako joj je dijete "opsjednuto zlim duhovima", a navodno je ona potom ubila dijete.

Imam je rekao majci 14-mjesečne bebe kako joj je dijete "opsjednuto zlim duhovima", a navodno je ona potom ubila dijete. 

Sofina Nikat iz Australije imala je 23 godine u trenutku ubojstva svoje kćeri Sanayae. Mlada majka imala je problema s odgojem djevojčice koja je postala razdražljiva i zahtjevna, pa je pitala svoje roditelje za savjet oko djeteta, piše Independent.

Pitali imama za savjet
Njeni roditelji živjeli su na Fijiju, a ona je u Australiju navodno doselila zbog dogovorenog braka, prenose australski mediji.

Roditelji su joj navodno odgovorili kako su se oni konzultirali s imamom, koji je otkrio kako njezina kći Sonya "ima negativnu energiju" i kako ju je "zaposjeo zli duh". 

Kako prenosi Independent, Sofina Nikat je potom uzela svetu vodu i molila se kako bi uklonila zlog duha i očistila svoju kći i sebe.

Htjela ubiti dijete i ranije?

U policijskom izvješću stoji kako je Sofina Nikat  mjesecima prije ubojstva rekla svojoj rođakinji kako je ponašanje njezine kćeri toliko iritantno da želi ubiti i sebe i dijete. 

Nikat je za policiju izjavila kako je njezina kćer kobnog dana "plakala i zavijala", grebala ju i povlačila za kosu te kako joj je sada bolje "na boljem mjestu".

Gospođa Nikat je optužena za ubojstvo svoje kćeri, nakon što je tijelo djeteta pronađeno u potoku Darebin koji teče kroz sjeverno predgrađe Melbournea.


Bacila tijelo djeteta u potok

Kako piše the Age, priznala je da je odvela svoju kćer u šetnju jer nije prestajala vrištati. Također je priznala da joj je prekrila nos i usta, sve dok više nije mogla disati, a potom je bacila njezino tijelo u potok.

Prije nego što je priznala ubojstvo, tvrdila je kako joj je dijete ukrao afrikanac i kako je otrčala do kuće svojeg ujaka da prijavi otmicu.

Te tvrdnje su pobile snimke nadzornih kamera koje prikazuju gospođu Nikat kako u park u kolicima za bebe vozi svoju kćer, a potom i kako iz parka vozi prazna kolica.

Forenzična patologinja koja je izvršila obdukciju and djetetom, Victoria Francis, rekla je za sud u Melbourneu da se točan uzrok smrti ne može utvrditi te kako nije isključena mogućnost da se dijete utopilo.

Ubojstvo je počinila u travnju 2016. godine, a u tijeku je suđenje.

Ne propustite