U toku samo dva dana tinejdžerka (16) silovana čak 90 puta

Šokantno!
U toku samo dva dana tinejdžerka (16) silovana čak 90 puta
Izvještaj koji je objavio Centar za socijalnu pravdu prije četiri godine, sadrži dokaze o devojci koja je u ropstvu završila kada je imala 16 godina, a silovalo ju je 90 muškaraca.

Jedna britanska tinejdžerka je u toku samo dva dana silovana 90 puta od 90 različitih muškaraca, otkrio je šokantni izvještaj iz 2013. godine o modernom ropstvu u Velikoj Britaniji, prenosi Daily Mail. 

Izvještaj koji je objavio Centar za socijalnu pravdu prije četiri godine, sadrži dokaze o devojci koja je u ropstvu završila kada je imala 16 godina, a silovalo ju je 90 muškaraca. Takođe, premaistom izvještaju, djevojka “nije poticala iz rizične sredine”.

Endru Volis, predsjednik Radne grupe koja je napravila izveštaj, rekao je tada samo da je djevojka pretrpjela stravičnu traumu i da je nakon spasavanja na sigurnom.

Inače, istraživanje je otkrilo šokantne informacije o djeci i odraslima, među kojima su mnogi britanski državljani koji su bili prisiljeni da žive u uslovima potpune degradacije. Sumnja se da ih je tada bilo blizu 1.000.

Nedavno je snimljen i TV dokumentarac sa žrtvama modernog ropstva u Britaniji. 

Ne propustite