Primorao bivšu djevojku na oralni seks, ona molila sud da mu da najmanju kaznu

Region
Primorao bivšu djevojku na oralni seks, ona molila sud da mu da najmanju kaznu
Buku je čula komšinica koja je slučaj prijavila policiji.

Viši sud u Užicu osudio je 42-godišnjaka iz Sevojna na tri godine zatvora jer je 18. juna prošle godine silovao svoju poznanicu i komšinicu sa kojom je prethodno bio u emotivnoj vezi.
Žena koja je tvrdila da je siledžiju te noći oralno zadovoljavala, jer ju je on na to prisilio, tražila je od sudskog veća da optuženog osudi na najmanju moguću kaznu.

U kasnim noćnim satima Sevojničanin je, pod dejstvom alkohola, pozvonio na vrata stana u kome je živjela njegova bivša djevojka. Kako nije htela da mu otvori, prepoznavši mu glas, on je razvalio vrata stana.

Buku je čula komšinica koja je slučaj prijavila policiji.

Patrola koja je stigla zatekla je golu ženu, dok je siledžija, takođe nag, pronađen u susjednoj prostoriji. On je pred sudom ispričao da je pokušao da se sakrije misleći, u trenutku kada je došla policija, da u stan ulazi čovjek sa kojim je ona bila u vezi.

Osuđeni je pred sudom rekao da je njegova bivša partnerka, sa kojom je više puta imao seksualne odnose, dobrovoljno pristala da ga oralno zadovolji, dok je ona tvrdila da ju je on natjerao na taj čin i da su prije toga samo jednom spavali.

(blic.rs)

Ne propustite