Bosanac nazvao Karleušu "MASNOM BABOM", a onda je ona izašla na scenu!

Show
Bosanac nazvao Karleušu "MASNOM BABOM",  a onda je ona izašla na scenu!
Jelena Karleuša napravila je haos u Zvezdama Granda zbog komentara Dragana Stojkovića Bosanca. Naime, Bosanac je navodno rekao da su žene od 38 godina babe, što je Jelenu iznerviralo.

Jelena Karleuša napravila je haos u Zvezdama Granda zbog komentara Dragana Stojkovića Bosanca. Naime, Bosanac je navodno rekao da su žene od 38 godina babe, što je Jelenu iznerviralo.

Dok je komentarsila pjevanje takmičarki, Karleuša je iskoristila priliku da potkači Bosanca.

“Izgledate kao da niste uplašene, niste kao neke koje drame, plaču tresu se nego kulturno slušate, kako treba. I podjednako ste različite, jedna je kao makedonska Džej Lo, a druga je divna energija Jelene Rozge ili Nataše Bekvalac. Bile ste negdje podjednake, s tim što bih ja dala prednost kandidatkinji broj jedan. Svidjelo mi se kako je otpjevala pjesmu. Kada neko izabere moju pjesmu ja se hvatam za glavu. Zaslužile ste da idete u drugi krug a ne baraž”, pričala je Jelena.

“Ti nisi normalna”, dobacivala je Marija Šerifović, a onda je Jelena napala Bosanca.

“Pošto je Bosanac djevojke od 38 godina nazvao babama, ja bih voljela da čujem vaše mišljenje da mu kažete u lice šta misite o tome da li je u redu da djevojke od 38 godina naziva babama, da li se slažete sa mišljenjem Bosanca?” pitala je Jelena.

“Nije tačno, rekao sam da si stara koka od koje se dobra supa pravi”, vadio se Bosanac, a onda su djevojke rekle svoje mišljenje.

“Mi mislimo da smo u najboljim godinama”, odgovorile su one.

“Ja sam to tebi rekao milozvučno”, pravdao se Bosanac.

“Ja sam za supu? Rekao si da sam masna i da sam baba?” pričala je Jelena.

“Ne, ti meni djeluješ kao dobar, fini automobil, očuvan. Sasvim svejedno koje je marke”, nastavio je Bosanac a onda je Jelena izašla na scenu i pridružila se djevojkama.

“Nit smo kokoške, nit smo babe, sad ćemo da pošaljemo poljubac Bosancu”, rekla je Jelena. Poslije toga na scenu je izašao i Bosnac, pa su se svi izgrlili.

Pogledajte od 30:40

(Kurir.rs)

Ne propustite