Evo šta je Melania pričala o seksualnom životu s Donaldom

Svijet
 Evo šta je Melania pričala o seksualnom životu s Donaldom
Kao prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melania Trump je pod konstantnom lupom javnosti, no s obzirom na to da je godinama udana za donedavno kontroverznog poduzetnika i medijsku zvijezdu, a odnedavno i kontroverznog predsjednika, njeno iskustvo s medijima nije zanemarivo.

Kao prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melania Trump je pod konstantnom lupom javnosti, no s obzirom na to da je godinama udana za donedavno kontroverznog poduzetnika i medijsku zvijezdu, a odnedavno i kontroverznog predsjednika, njeno iskustvo s medijima nije zanemarivo.

Dok njen muž ima prilično grozan odnos s medijima, označavajući sve što pročita, čuje i vidi, a što mu se ne sviđa, kao lažne vijesti, Melania je oduvijek bila sklonija komunikaciji s novinarima i otkrivanju privatnih detalja o svom životu.

Najzorniji primjer toga je telefonski intervju koji su ona i Donald dali 1999. godine radijskom voditelju Howardu Sternu, koji je išao uživo pa nije bilo mogućnosti naknadnog uređivanja. Pravi gost je bio Trump, kojeg je Stern u jednom trenutku zamolio da mu da na telefon "onu žensku iz svog kreveta", referirajući se na Trumpovu tadašnju djevojku, a kasniju suprugu Melaniju.

Trump ih je rado spojio, a Stern je započeo: "Ti si tako seksi, vidio sam tvoje fotografije. Ne mogu vjerovati, ti si san. Da ti kažem jednu stvar, želim da obučeš najseksi stvar koju imaš. Što ćeš nositi?".


"Oh, u redu. Neću ti reći, vidjet ćeš", odgovorila je Melania na lošem engleskom.

Kad je Stern nastavio ispitivati Melaniju što ima na sebi, ona mu je odgovorila "Oh, ne baš puno. Skoro sam gola".

Slušatelji su potom mogli čuti Sterna kako najavljuje da će sad skinuti hlače, a potom je nastavio ispitivati Slovenku o seksualnom životu s Donaldom. Ona je bez imalo srama odgovorila da im je seks "super, super" te da se seksaju i više nego jednom dnevno. Priznala je da nikad ne uzima novac iz njegovog novčanika, a nije željela reći želi li se udati za Trumpa.

Stern joj je na kraju uputio par komplimenata na račun bujnih grudi, a Trump je potvrdio da je Melania tijekom razgovora bila potpuno gola.

Ako vas baš zanima ovaj razgovor, možete ga poslušati:

 

 

(Novi.ba/Index)

Ne propustite