Imala je savršeno tijelo tijelo i bavila se modelingom, a onda su joj doktori dali dijagnozu koja joj je srušila snove (FOTO)

Čudne priče
Imala je savršeno tijelo tijelo i bavila se modelingom, a onda su joj doktori dali dijagnozu koja joj je srušila snove (FOTO)
Vicki Perez je bila manekenka i imala je velike snove u svijetu mode.

Vicki Perez je bila manekenka i imala je velike snove u svijetu mode.
Sve je išl u smjeru njenog velikog uspjeha u tom poslu dook joj 2015. godine nije počele oticati noge i lice,  a onda i cijelo tijelo.
 U manje od godinu dana majka jednog djeteta je s 58 kilograma došla na 77 kilograma. Liječnici su joj rekli da ima tumor na mozgu. 

Vicki s Floride kaže kako je vježbala svaki dan, ali se debljala. 

- Teretana i fitness su bili moja strast. Trenirala sam svaki dan. Šokirala sam se kada sam shvatila da mi otiču lice, ruke, noge. Uskoro sam morala nositi muške cipele.  Sva mi je odjeća odjednom bila premala. Nisam htjela izlaziti iz kuće. U februaru 2016. sam završila u bolnici zbog čudnog osipa. Mislila sam da je alergija, ali sljedeći dan nisam mogla disati. U bolnici su mi liječnici tvrdili da mi nije ništa. A onda sam na sveučilištu u Alabami pronašla liječnika koji je otkrio da imam tumor na mozgu - kaže Vicki.

vicki-perez-2

Operirali su je prošle godine.

- Odmah sam vidjela promjene. Dva dana nakon prve operacije stopala su mi bila normalna. Osjećala sam se bolje, osjećala sam se izvrsno, ali sam za mjesec dana bila opet u bolnici i opet su me operirali. Oporavak je bio težak. Ponovo sam morala naučiti hodati i trčati. Bila sam ljuta i plakala sam. Hormoni su mi divljali i mislila sam da sam luda - kaže Vicki. I danas se oporavlja.

Smršavila je i sada ima 67 kilograma. 

- Oporavak dugo traje. Još nisam 100 posto zdrava i stres može biti jako opasan za mene. Ali vidim napredak i trenutno se fokusiram na sina i njegovo školovanje. On mi je najvažniji. Bez njega ne bih mogla prolaziti kroz sve to - kaže Vicki, piše Daily Mail. 

Ne propustite