Svi dijele ovu zamagljenu fotografiju petočlane porodice, ali ona krije VELIKU TAJNU (FOTO)

Kiosk
Svi dijele ovu zamagljenu fotografiju petočlane porodice, ali ona krije VELIKU TAJNU (FOTO)
Ova zamagljena fotografija petočlane porodice postala je viralna nakon što ju je na svom Facebook profilu podijelila udovica Ket Hjuz.

Ova zamagljena fotografija petočlane porodice postala je viralna nakon što ju je na svom Facebook profilu  podijelila udovica Ket Hjuz. 

U potresnoj poruci, objasnila zašto je ova fotografija najdragocjenija stvar koju ima.

Više od godinu dana Ket nije bila u stanju da uopšte pogleda mutnu fotografiju nakon što je njen muž Bret preminuo 2015. od raka jednjaka, sa samo 35 godina.

Bret je bolovao od raka u četvrtom stadiju i ostalo mu je svega godinu dana života. 

U želji da ovjekovječi zajedničke trenutke, par je zakazo porodično fotografisanje.

No, baš na dan kad je trebalo da se desi, samo šest sedmica otkako  mu je rak dijagnostikovan, Bret je iznenada preminuo. Ta mutna fotografija bila je jedina zajednička slika njene porodice koja nikad više neće biti potpuna.

"Kad više ništa nemaš, i ono malo što je ostalo, postaje najveće blago. Nakon njegove smrti, pomišljala sam kako sigurno imamo još zajedničkih slika, ali onda sam u očaju shvatila da je to jedina. Mutni smo, jedva se i vidi da smo to mi, to su samo neke blurovane face koje se smješkaju u kameru ajfona i ni najmanje ne oslikava sve ono što smo bili kao porodica. Život je toliko užurban kad imaš troje dece. Mnogo je lako razmišljati kako su neke druge stvari u životu važnije i kako nemaš vremena da zabilježiš najljepše trenutke sa onima koje najviše voliš. Uvijek treba naći vremena,  a ja sam to naučila na najteži način. Svaki trenutak je pravi trenutak da se slikate sa svojom porodicom, jer nikad ne znate do kad ćete biti zajedno". - napisala je u emotivnoj poruci. 

 

 

Ne propustite