Hotel Polus/ Idiličan odmor za Vas i Vašu porodicu u fascinantnoj Budimpešti

Kiosk
Hotel Polus/ Idiličan odmor za Vas i Vašu porodicu u fascinantnoj Budimpešti
Hotel Polus smjestio se na istočnoj strani prijestolnice (Pest), otprilike 8 km od centra grada. Zahvaljujući dobrim vezama javnog prijevoza, od hotela do centra Budimpešte možete stići za manje od pola sata

Glavni grad Mađarske sa 1,7 miliona stanovnika je grad u kojemu se prepliću monge kulture, prijestolnica Ugarskog carstva, grad u kojem su spojeni brdoviti Budim i ravničarska Pešta, koje razdvaja rijeka Dunav. 

Hotel Polus smjestio se na istočnoj strani prijestolnice (Pest), otprilike 8 km od centra grada. Zahvaljujući dobrim vezama javnog prijevoza, od hotela do centra Budimpešte možete stići za manje od pola sata.

Gradom dominira zgrada Parlamenta, treća po veličini u svijetu, te brojni mostovi prkeo donava od kojih je najveći i najpoznatiji Lančani most. Budimpešta je poznata i po mnogim tvrđavama i dvorcima od kojih su neki svrstani na UNESCO popis kulturne baštine. Među najpoznatijim građevinama su i katedrala sv. Stjepana, prvog mađarskog kralja, te najveća sinagoga u Evropi.
Osim kulturnih znamenitosti, Budimpešta nudi i brojne zabavne sadržaje kao shopping u poznatoj Vaci ulici, večeru na brodu ili u čardi, te bogat noćni život u brojnim klubovima.

Tokom boravka će vam na 24-satnoj recepciji hotela Polus biti osobolje u potpunosti na usluzi. Osoblje koje govori više jezika rado će pomoći sa svim vašim zahtjevima i željama. 

Sve hotelske sobe i zajednički prostori su klimatizirani. Sobe su ukusno opremljene i u njima ćete naći kabelsku televiziju, direktnu telefonsku liniju i privatnu kupaonicu s tušem ili kadom. U hotelu je na raspolaganju i lift, a pred hotelom se nalazi privatno parkiralište, dovoljno veliko i za autobuse.

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini trgovačkog centra Polus. Asia centar, najveći trgovački centar tog tipa u centralnoj Europi, od hotela je udaljen samo 500 metara. Ovdje vas očekuju mnogobrojne trgovine i mjesta za zabavu, ali i sportske aktivnosti i restorani. U centru Polus imaju i klizalište, kino, fitnes dvoranu i sobu za igranje te hipermarket Tesco, koji je otvoren 24 sata dnevno.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite