MONSTRUM silovao i ubio petero djece, pa rekao da je uživao, a sada od suda traži da mu se ispuni jedna ŽELJA!

Šokantno!
MONSTRUM silovao i ubio petero djece, pa rekao da je uživao, a sada od suda traži da mu se ispuni jedna ŽELJA!
Sredinom 60-ih godina prošlog vijeka "par iz pakla" Ijan Brejdi i Majra kindli seksualno su zlostavljali i ubili petero djece uzrasta od 10 do 16 godina.

Sredinom 60-ih godina prošlog vijeka "par iz pakla" Ijan Brejdi i Majra Kindli seksualno su zlostavljali i ubili petero djece uzrasta od 10 do 16 godina. 

Ta ubistva poznata su kao Mors ubistva, jer su neka od tijela žrtava pronađena u močvari Sadlvort Mors.

Osuđeni su doživotnu robiju, a Hindlijeva je iza rešeteka umrla 2002. godine. 

Sada 79-godišnji Brejdi želi isto. 

Zbog bolesti je prebačen u dobro čuvanu bolnicu u Škotskoj, u škotskim zatvorima ne praktikuju prisilno hranjene zatvorenika, pa Brejdi želi da ga vrate u zatvor kako bi mogao da odbija hranu i umre.

U bolnici gdje ga drže kažu da on pati od hroničnog mentalnog oboljenja, kao i to da mu je neophodna stalna njega i boca sa kiseonikom, zbog čega ne bi trebalo da bude premješten u zatvor. On je još 2013. godine izgubio jednu pravnu bitku za premještaj, a prošle nedjelje je izgubio i drugu. Njegov dugogodišnji advokat više ne može da ga zastupa, a zabranjeno mu je da sam bira novog advokata.

 Brejdi i Hindlijeva su osuđeni za tri ubistva, a u zatvoru su priznali krivicu i za druge dve žrtve.

"Mi radimo sve u čemu uživamo. Bilo da se desi da je to dobra stvar ili zla, to je nešto što će drugi odlučiti." - rekao je on.

 

 

Ne propustite