PORODIČNA DRAMA ČUVENE TAJČI: Molim vas, pomozite!

Show
PORODIČNA  DRAMA ČUVENE TAJČI: Molim vas, pomozite!
Muž Tatjane Kameron Tajči (46) ima rak pluća koji se sada proširio na druge dIijelove tijela, a porodica je to otkrila u dirljivoj i potresnoj objavi na stranici “GoFundMe” na kojoj se skupljaju donacije.

Muž Tatjane Kameron Tajči (46) ima rak pluća koji se sada proširio na druge dIijelove tijela, a porodica je to otkrila u dirljivoj i potresnoj objavi na stranici “GoFundMe” na kojoj se skupljaju donacije.

– Prognozirali su mi tip raka pluća od kakvog oboljevaju nepušači, bio sam šokiran što takvo nešto uopšte postoji. Ja sam u stadijumu 4, što znači da se rak proširio iz pluća po cijelom mom tijelu – piše pjevačicin muž Metju Kameron koji dodaje da mu treba dodatna novčana potpora jer se nada da bi se mogao izliječiti novim vrstama terapije.

Metju ne pomišlja na hemoterapiju jer su mu, kako je istakao, doktori prognozirali još samo godinu dana života.

– Rekli su da nam treba novac koji će nam pokrivati troškove barem tri mjeseca u hitnom slučaju. To već imamo. Ja imam i životno osiguranje. Ali, problem će se pojaviti kada postanem teret, u poslednjim mjesecima svog života – piše Tajčin suprug koji ističe da ne moli samo za donacije.

On poziva ljude da angažuju njegovu promotivnu firmu “Stormlight Pictures” ili njegovu, kako kaže, nevjerovatno talentovanu suprugu koja po događajima i crkvama pjeva razne vrste muzike i drži predavanja.

– Život sam proveo pomažući drugima do ostvare svoje snove i planove jer obožavam ljude. Ljudi su predivni. Ako možete, odvojite minut i pomolite se za mene, šaljite mi pozitivnu energiju ili mi pomozite sa nekoliko dolara kako bi nam olakšali finansijski pritisak – piše Metju.

Tajči je na društvenoj mreži podijelila stranicu s objavom i zahvalila se na dosadašnjoj pomoći.

– Hvala svima na molitvama i energiji koju nam šaljete, te na hrani koju nam donosite. Ovo je najteža objava koju sam ikada podijelila, teško mi je verovati da je ova “GoFundMe” stranica o nama. Slažem se sa svima koji misle da bi Metju trebao prestati raditi ili barem usporiti kako bi svu energiju iskoristio na ozdravljenje. Njemu i djeci želim biti od pomoći najviše što mogu. Ako nam i vi možete pomoći, bićemo jako zahvalni. Nastaviću raditi te mi treba vaša podrška, stoga me angažujte za moja predavanja i koncerte. Hvala vam prijatelji! – napisala je Tajči.

(Telegraf.rs)

Ne propustite