Ubio svoju bivšu djevojku na monstruozan način, obdukcija pokazala da nijedan dio tijela nije bio pošteđen divljačkog napada

Region
Ubio svoju bivšu djevojku na monstruozan način, obdukcija pokazala  da nijedan dio tijela nije bio pošteđen divljačkog napada
Doduše, kada se predao policiji, rekao je što je napravio, pa je u srijedu nešto iza 21.30 sati na parkiralištu pronađeno izmasakrirano tijelo mlade djevojke.

David Komšić još nije objasnio zašto je s čak 60 uboda nožem ubio svoju bivšu djevojku Kristinu Krupljan.
U šoku je, u jednom posebnom stanju, tvrdi njegov odvjetnik Fran Olujić.  Iako mladić, koji će za par mjeseci navršiti 20 godina, za sada šuti o brutalnom ubistvu sasvim je izvjesno da će u nastavku procesa ipak i službeno priznati šta je učinio.

Šta je pokazala obdukcija?
Doduše, kada se predao policiji, rekao je što je napravio, pa je u srijedu nešto iza 21.30 sati na parkiralištu pronađeno izmasakrirano tijelo mlade djevojke. Bivši dečko nožem joj je zadao čak 60 uboda.

Kako je pokazala obdukcija, gotovo niti jedan dio njezinog tijela nije ostao pošteđen divljačkog Komšićevog iživljavanja. Izrezao ju je po glavi, vratu, prasnom košu, trbuhu, rukama i natkoljenicama.

Kristina je iskrvarila za upravljačem svog automobila kojim se zajedno s Davidom svega nekoliko trenutaka ranije dovezla pred svoj dom u Prilazu Svetog Josipa Radnika 16. Zajedno su od 20 sati te večeri bili u zagrebačkom restoranu Nokturno, gdje su očito, po tko zna koji put razgovarali o svojoj vezi.
Odlučila ipak prekinuti svaki kontakt s njim
Tada je Kristina otkrila Davidu da ima novog odabranika i da više ne želi s njim biti ni u kakvom kontaktu. Osim toga, rekla mu je navodno i da je trudna.
Zbog toga je, kada su stigli pred njezin stan, Komšić posegnuo za nožem što ga je imao kraj sebe. Radilo se o nožu dugom 20-ak centimetara kojim je počeo ubadati Kristinu. Skončao je tako život djevojke s kojom je u vezi bio još od sedmog razreda osnovne škole, no koju je učestalo maltretirao i prijetio joj.
Iako je protiv njega i podnijela prijavu zbog prijetnji, Kristina Krupljan ipak je na kraju od tužiilaštva tražila da obustavi postupak protiv njega. Bi li danas bila živa da to nije učinila?

(net.hr)

 

Ne propustite