ŠOKANTNO Gejmer umro pred kamerama dok je igrao "World of Tanks", saigrači mislili da je zaspao!?

Internet
ŠOKANTNO Gejmer umro pred kamerama dok je igrao "World of Tanks", saigrači mislili da je zaspao!?
PoshyBird: Otkazalo mu srce


Poznati World of Tanks igrač i strimer, Brian “PoShYbRiD” Vigneault, preminuo je prilikom 24-satnog strima na Twitchu. Vigneault je želio igrati igricu i tako prikuputi sredstva preko strima za dobrotvorne svrhe za "Make a wish" fondaciju, ali na žalost, smrt ga je prekinula u ovoj namjeri.

Prema informacijama koje su dali njegovi moderatori strima, on je oko 3.30 ujutru 21. februara otišao na pauzu nakon 22 sata igranja, kako bi zapalio cigaretu i pritom je ostavio strim uključen. Ali se sa pauze nikada nije vratio, a strim je svo vrijeme radio. Publika na strimu je mislila da jednostavno nije izdržao 24 sata i da je zaspao. Međutim, kako je prošao skoro cijeli dan, a od njega nije bilo ni traga ni glasa, jedan od njegovih glavnih moderatora ga je kontaktirao preko Discorda i privatnih poruka.

Na te poruke nije odgovorio PoShYbRiD, već osoba koja se predstavila kao detektiv, koji je potvrdio da je Brian preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima, ali se ubrzo ispostavilo da je do toga došlo zbog komplikacija sa radom srca, najvjerovatnije zbog konstantne neispavanosti (prema nekim informacijama patio je i od nesnaice), ali i teške pušačke navike, jer je bilo poznato da je Brian strastveni pušač. PoShYbRiD je imao 34 godine.

PoShYbRiD je bio veoma popularna ličnost u World of Tanks zajednici, znali su ga kao veselog momka koji je volio da se šali, i na Reddit mreži možete pročitati neke od pozitivnih komentara o njemu, kada se saznalo za tragičnu vijest, objavili su maerički mediji. 

Ne propustite