Čarobno proljeće u šarmantnom Beogradu za dvije osobe!

Kiosk
Čarobno proljeće u šarmantnom Beogradu za dvije osobe!
Hotel Villa Panorama je mali gradski hotel, kategorije 3 zvjezdice, odlikuje ga topao i elegantan enterijer, kapaciteta do 30 soba. Prijatno okruženje Kosutanjaka je idealan izbor za city break turiste i poslovne goste kao alternative za skupe gradske hotele.

Hotel Villa Panorama je mali gradski hotel, kategorije 3 zvjezdice, odlikuje ga topao i elegantan enterijer, kapaciteta do 30 soba.
Ime “ Panorama” hotel je dobio po EKSKLUZIVNOM panoramskom pogledu na južni Beograd. Prijatno okruženje Kosutanjaka je idealan izbor za city break turiste i poslovne goste kao alternative za skupe gradske hotele.
Osnovne usluge su smještaj (jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe), caffe bar, lobby, pansionski obroci, recepcija i help desk koji radi 0/24h, te parking.
Svaka soba ima wi-fi, LCD TV, kablovksa televizija, telefon, klima, mini bar, etažno grijanje, kupatilo, sat, tuš i fen za kosu.

Pogledajte ponudu CityDeal-a za hotel Villa Panorama i uštedite i pri ovoj kupovini. Dva noćenja za dvije osobe sa doručkom i uključenom večerom za nevjerovatnih 129 KM

Hotel se nalazi u južnom djelu Beograda, Opština Rakovica (jedna od 17 gradskih Opština) u naselju Vidikovac. U neposrednoj blizini je čuveno izletište Kosutnjak, pluća grada Beograda. Naselje Vidikovac je svega 15 minuta gradskim prevozom udaljeno do Centra Beograda (automobilom i brže u zavisnosti od gužve) - direktna autobuska linija: 23, 37, 53, E2

Naselje Vidikovac je klasičan urbani dio grada okružen zelenilom, uređen pješačkim stazama, a na samo 200 metara od hotela nalazi se mnoštvo: lokalnih kafića, restorana (mcDonalds), prodavnica (Lidl), pekara, mini tržni centar, banke i čuvena gradska pijaca Vidikovac. 


Turističke atkrakcije u blizini hotela i neposrednom okruženju: 
1 - Manastir Rakovica: (jedan od najznačajnijih manastira) 
2 - Topciderski park: Istoriski spomenik i muzej Milošev Konak, kovnica novca 
3 - Beli Dvor ( rezidencija Dinastije i muzej) i Kuža Cvijeća (muzej i grob Josipa Broza Tita) – 5 minuta lagane vožnje 
4 - Košutnjak: Izletište i pluća grada Beograda 
5 - Ada Ciganlija: jezero, izletište, rijeka Sava, sa bogatom ponudom sportsko- rekretaivnih i zabavnih aktivnosti. 
6 - Avala- izletište, najviša planina u Beogradu sa 500 metara nadmorske visine 
7 - Beogradski Sajam- 5 km udaljen od hotela povezan Bulevarom 
8 - Beogradski Hipodrum- trke Konja

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite