Zaljubite se na prvi pogled, budite Audrey i imajte svoj Praznik u Rimu

Kiosk
Zaljubite se na prvi pogled, budite Audrey i imajte svoj Praznik u Rimu
Miriam Guesthouse je porodični pansion, mjesto u kojem ćete osjetiti ljubav i pozitivnu energiju. Gosti su na prvom mjestu i cilj je njihovo zadovoljstvo.

Miriam Guesthouse je porodični pansion, mjesto u kojem ćete osjetiti ljubav i pozitivnu energiju.  Gosti su na prvom mjestu i cilj je njihovo zadovoljstvo. 

Platite 323 KM za dva noćenja za dvije osobe i prepustite se romantičnoj atmosferi vječnog grada koji vas neće ostaviti ravnodušnim

Sobe su urađene tematski, u različitim bojama, svaka sa kupatilom. Namjera je osigurati ugodan boravak, bez obzira da li ste putnik na poslu, par u potrazi za romantičnim bijegom ili porodica na odmoru.
Apartman je izuzetno svjetao i nalazi se na trećem spratu zgrade koja je locirana u mirnom distriktu Monteverde, na nekoliko koraka od  Gianicolo Parka i Villa Sciarre.
Detalji i stilizovan namještaj će vaš boravak učiniti perfektnim, dajući  vam momenat relaksacije u Rimu, gradu sa mnogim atrakcijama.

CityDeal donosi ponudu koja će sigurno zagolicati vašu maštu, a kako bismo dodatno zakomlikovali dajemo vam mogućnost da birate boravak od dva, tri ili pet noćenja
Ako vam je Rim oduvijek bio na popisu destinacija koje morate posjetiti, ovo je idealna prilika. Ako ste gledali film ''Praznik u Rimu'' s Audrey Hepburn i Gregoryjem Peckom u glavnim ulogama, znate da romantična atmosfera u gradu prepunom znamenitosti i zanimljivosti osvaja na prvi pogled. 

Sve sobe imaju klimu, TV, sef, privatni balkon, dodatnu posteljinu, fen za kosu, i kuhalo za vodu kako bi gosti imali mogućnost uživati u kafi ili čaju u potpunoj privatnosti.
Također, možete koristiti i zajedničku sobu, kuhinju, a sve informacije ćete dobiti na recepciji.

Ljubazno osoblje govori  više jezika i apsolutno su na usluzi svim gostima. Rado će vam pomoći tokom vašeg boravka u Rimu.

U blizini se nalaze željeznička stanica, Trastevere, pošta, pozorište Portaportese Janiculum , Villa Sciarra, Villa Pamphili, Trastevere, Testaccio dio grada, bolnice (San Camillo Forlanini i Bambin Gesù), Ministarstvo obrazovanja, Ambasada Španije, Ambasada Finske, te Američki Univerzitet John Cabot. 

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite