OD "IDEALNOG BRAKA" DO NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE: "Bolje da je ubio moju kćerku nego što je nasrnuo na djecu"

Region
OD "IDEALNOG BRAKA" DO NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE:  "Bolje da je ubio moju kćerku nego što je nasrnuo na djecu"
Dejan Krstičić (35), osumnjičen da je ubio bebu - dječaka starog 40 dana, a njegovog brata blizanca teško ranio saslušan je u tužilaštvu u Uroševcu, gdje mu je određen pritvor.

Dejan Krstičić (35), osumnjičen da je ubio bebu - dječaka starog 40 dana, a njegovog brata blizanca teško ranio saslušan je u tužilaštvu u Uroševcu, gdje mu je određen pritvor.

Dejan je poslije zločina, zagrlio brata Neška i molio ga da ga vodi u policiju. Ni sada, poslije hapšenja nije svjestan šta je uradio. Na saslušanju su mu rekli da je jednog sina ubio, da je Nemanja mrtav.

"On je vrteo glavom, izgovarajući: "Nije moguće. Ne verujem" - priča za "Blic" Dostana Kuzmanović, tašta Dejana Krstičića (35), koji je u ponedjeljak uveče u porodičnoj kući u Štrpcu nožem ubio sina Nemanju, a ranio sina Danila, stare svega 40 dana.

dejan

Dostana kaže da su njena kćerka Ana i Dejan imali idealan brak.

"Takvog braka nije bilo. I njegovi roditelji, naši prijatelji su divni ljudi. Podigli su kredit, ozidali veliku kuću za trojicu sinova. Ana se sa svima lepo slagala. I Dejan je bio dobar prema nama. Poslednji put kad smo bili kod njih, on nam je skuvao kafu. I u gradu ga svi vole, njegovi đaci, direktor škole u kojoj je radio. Nikad ni sa kim nije bio u svađi. Ali od kako su se deca rodila, promenio se. Uzme dete u naručje i govori: "Će mi ga uzmu, će mi ga uzmu". Bojao se. Veliki strah je imao. I onda nesreća. Velika nesreća. Ana je moja ćerka, ali bolje da je ubio nju i njega, nego što je nasrnuo na decu... Tragedija. Svi u Štrpcu plaču. I drvo i kamen." - kaže Dostana.

dejan-krsticic-ana-kuzmanovicjpg

Dostana kaže da je Ana sve vrijeme uz Danilovu bolničku postelju. Danila je otac nožem ubo u stomak, vrat i posjekao po licu.

"Srećom, nisu duboke rane. Sad je u sobi sa Anom. Kaže da je prepoznao posle operacije. Smeje joj se. Jadničak, izgubio je brata blizanca i to od očeve ruke. I ja sutra idem kod njih u Niš ."- kaže Dostana.

Podsjetimo, ubica Dejan Krstičić iz Štrpca nasrnuo je sa nožem na bebe, blizance Danila i Nemanju stare samo 40 dana dok je njegova supruga Ana (27) sjedila na krevetu sa djecom.

Ubijena beba, Nemanja Krstičić, sahranjen je juče u Štrpcu.

Dejan Krstičić je odmah poslije zločina uhapšen, a dan kasnije je prebačen u Uroševac, gdje je saslušan u tužilaštvu.

(blic.rs)

Ne propustite