Tinejdžeri u New Yorku snimali selfieje pa propali kroz led (VIDEO)

Kiosk
 Tinejdžeri u New Yorku snimali selfieje pa propali kroz led (VIDEO)
Snimanje selfieja u njujorškom Central Parku umalo je stajalo života šestero mladih ljudi.

Snimanje selfieja u njujorškom Central Parku umalo je stajalo života šestero mladih ljudi.

Kako javlja CNN, turistica Lourdes Cuevas je sa svojom obitelji uživala u Central Parku kad je uočila nekoliko tinejdžera koji su se igrali i klizali po zamrznutom jezercu. U jednom trenutku su odlučili snimiti zajednički selfie, pa su stali jedno uz drugoga.

U tom je trenutku led popustio, a šestero tinejdžera našlo se u ledenoj vodi. Cuevas je događaj pukim slučajem uhvatila kamerom, nakon čega su ona i njezina obitelj pohitali u pomoć tinejdžerima.

 

"Moja kćer i muž odmah su našli ljestve i počeli su ih izvlačiti iz ledene vode", ispričala je Cuevas za CNN.

Policija je potvrdila da su tinejdžeri pokušali snimiti selfie u trenutku kad su propali kroz led,prenosi Index.

Uz obitelj Cuevas, tinejdžerima su u pomoć priskočila i dva manekena - Bennett Jonas i Ethan Turnbull, koji su neposredno prije nesreće klizali u blizini. 

"U samo nekoliko sekundi situacija se od igre, plesanja po ledu i snimanja selfija pretvorila u dramu. Propali su u vodu koja je bila prilično hladna", rekao je Turnbull. 

"Fokusirali smo se na to da ih što prije izvučemo iz ledene vode. Bilo je prilično zastrašujuće", dodao je Jonas.

Do trenutka kad su se na licu mjesta pojavili njujorški vatrogasci, većina tinejdžera bila je izvučena iz vode. Sedam osoba je zbog pothlađivanja završilo u bolnici u ozbiljnom stanju, ali očekuje se da će svi preživjeti. Prema dostupnim informacijama, u bolnici je završila i jedna od osoba koja je pružila pomoć tinejdžerima koji su upali u jezerce.

 

Ne propustite