Nakon bombardiranja iz ruševina izvukli živu djevojčicu

Svijet
 Nakon bombardiranja iz ruševina izvukli živu djevojčicu
Na snimci se vidi kako je njezino cijelo tijelo prekriveno krhotinama i prašinom.

 

Na snimci se vidi kako je njezino cijelo tijelo prekriveno krhotinama i prašinom. Vidi se i kako jedan od spasioca djevojčici iz usta izvlači krhotine.


 Djevojčica je pronađena i izvučena živa iz ruševina nakon što je njezin dom srušen u zadnjem bombardiranju Damaska u nedjelju. Sirijska civilna obrana objavila je šokantnu snimku spašavanja malene Aye.  

Na snimci se vidi kako je njezino cijelo tijelo prekriveno krhotinama i prašinom. Vidi se i kako jedan od spasioca djevojčici iz usta izvlači krhotine. Potraga za curicom je počela nakon što je majka rekla da ne može pronaći kćer.  Srećom, spasioci su pronašli djevojčicu i izvukli je živu. 

Završila je u bolnici. Težina njezinih ozljeda se ne zna, piše The Sun.  Tijekom vikenda bombardirani su Qabun i Barzeh, naselja u Damasku. U Barzehu je ubijeno sedam ljudi, među kojima su žena i dijete.

 Predstavnici pobunjenika i predsjednik Asad na putu su u Švicarsku gdje bi u četvrtak trebali pronaći rješenje za sukob koji traje već šest godina. U ratu koji je počeo 2011. godine ubijeno je više od 310.000 ljudi. Veliki broj ljudi se iselio, a kaos je pomogao uspon ISIL-a.   

Ne propustite