Svi znamo kakva je seks bomba Melanija, ali čekajte da joj vidite sestru (FOTO)

Aktuelno
Svi znamo kakva je seks bomba Melanija, ali čekajte da joj vidite sestru (FOTO)
Najbliža prijateljica američke prve dame Melanije Trump je njena starija sestra Ines Knavs (48), o kojoj se ne zna baš mnogo.

Najbliža prijateljica američke prve dame Melanije Trump je njena starija sestra Ines Knauss (48), o kojoj se ne zna baš mnogo.

Ona živi u luksuznom dvosobnom stanu na Park Aveniji koji je u vlasništvu Trump organizacije. Ines je umjetnica i veoma je privržena svojoj mlađoj sestri.

– One su veoma bliske. Ines je veoma ljubazna i kreativna osoba – rekla je Odri Grus, filantrop iza Palm Bicha.

Sada kada Donald Tramp veći dio svog vremena provodi u Washingtonu, Melanija je ostala potpuno sama, pa se sve više oslanja na svoju sestru, koja je samo dva bloka udaljena od nje.

Iako je porodica veže za najpoznatijeg čovjeka u Americi, Ines nije dobila veliku pažnju javnosti. Čak i na vjenčanju Donalda i Melanije 2005. godine u Mar-a-Lagu, ova lijepa brineta se rijetko pominje.

melania-3

Ona živi ispod radara, a samo njena Facebook stranica nudi tragove o njenoj ličnosti i uvid u njen život.

Njeni postovi su puni raznovrsnih skica, kao i raznih informacija o dostignućima njene mlađe sestre.

Na jednoj fotografije se može vidjeti Melanija kao dijete ispred rođendanske torte sa jednom svijećom. Druga pokazuje njihovu majku kako drži Melaniju kada je imala dvije godine.

Tu su naravno i upečatljivi snimci prve dame, kada je kao model radila u Italiji, prenosi New York Post.

Obje sestre su napustile Sloveniju da bi u Milanu započele karijeru početkom devedesetih. Dok je Melanija radila kao model, Ines je pokušala da se probije u svijetu modnog dizajna.

– Ona je zaista željela da bude u svijetu mode, ali nije znala kao da se probije. Ines nije bila kao druge djevojke, koje se ponašaju kao kraljice. Ona je zaista ljubazna i vrlo zrela osoba – kaže jedan pariski fotograf.

Ines je takođe i veoma zaštitnički nastrojena prema mlađoj sestri, naročito kada su se u javnosti pojavile glasine o njenim bivšim momcima tokom predsjedničke kampanje. Prva dama je odbila da razgovara o svojoj sestri.

Sestre Knauss imaju i polubrata sa očeve strane, kog nikada nisu upoznale, a koji je tokom predizborne kampanje ispričao medijima kako bi jako volio kada se izbori završe da sa sestrama i ocem ode na piće. Ako je sudeći po reakciji Melanije Tramp na njegov intervju, još tada, izgleda da mu se ova želja neće ispuniti.

(Telegraf.rs)

Ne propustite